#PinkLadies γιατί τις Τετάρτες εξακολουθούμε να φοράμε ροζ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#PinkLadies γιατί τις Τετάρτες εξακολουθούμε να φοράμε ροζ!

Έχουμε 10 ροζ nail art για την Τετάρτη

Το σημερινό nailspiration άργησε αλλά εντάξει, δεν πειράζει. Ίσως σε έχουμε πετύχει σε ώρα χαλάρωσης πλέον και όχι διαλείμματος και είναι καλύτερα (μήπως να το καθιερώσουμε;). Ποιο είναι το σημερινό θέμα; Το είδες στην αρχή, τη ροζ! Είναι άλλωστε Τετάρτη και τις Τετάρτες φοράμε ροζ πάντα, αν μη τι άλλο στη θεωρία… Το ροζ βλέπεις μπορεί να είναι απαλό, φωτεινό, νέον ή και καυτό. Μπορεί να είναι παστέλ ή και οριακά λευκό και να θυμίζει κουφέτο ή ζουμερό φρούτο. Όπως και αν είναι μας αρέσει και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Αν λοιπόν κάνεις ένα scroll παρακάτω, θα βρεις τα δέκα πιο ροζ και πιο όμορφα μανικιούρ για σήμερα που ε΄νιαι όλα σε αποχρώσεις του ροζ. Ναι, σε όλες τις αποχρώσεις που μπορείς να φανταστείς και για τις οποίες μιλήσαμε παραπάνω. Υπάρχουν σχέδια κοριτσίστικα ή και punk, ρομαντικά ή και… εναλλακτικά Goth. Με λίγα λόγια, υπάρχει ένα για εσένα, όποιος και αν είναι ο τύπος σου.

Κάθισε λοιπον πολύ αναπαυτικά πλέον, βγάλε τα παπούτσια σου και κοίτα τα μανικιούρ που αξίζει να κάνεις στο επόμενο ραντεβού σου για νύχια. Εκτός από όμορφα είναι και απίθανα ανοιξιάτικα και ιδανικά ακόμα και για το πεντικιούρ σου… just sayin! Scoll baby!

Διάβασε ακόμα: So pretty: Αυτά τα μανικιούρ μοιάζουν με ανθισμένες πασχαλιές!