10+1 scrub σώματος που θα σε κάνουν να μη θέλεις να βγεις από το μπάνιο σου

Μαρία Ροδίτη
10+1 scrub σώματος που θα σε κάνουν να μη θέλεις να βγεις από το μπάνιο σου

Η μυρωδιά και το αποτέλεσμα στο δέρμα σου θα σε ενθουσιάσουν!

Το μπάνιο είναι μια ιεροτελεστία για όλες μας. Είναι η στιγμή που θα κάνουμε disconnect από την πιεστική καθημερινότητά μας, που θα αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και που θα χαλαρώσουμε σώμα και πνεύμα. Κάπως έτσι δεν έχεις και εσύ την ώρα του μπάνιου στο μυαλό σου; Συμφωνούμε απόλυτα, λοιπόν!

Υπάρχει, ωστόσο, ένα βήμα που τις περισσότερες φορές προσπερνάμε στο μπάνιο μας. Η πρώτη μας κίνηση με το που μπούμε στην μπανιέρα είναι να ρίξουμε νερό στο σώμα μας και να πιάσουμε το αφρόλουτρο. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε πρώτο και καλύτερο, όμως, είναι η απολέπιση. Ένα scrub σώματος που θα αναγεννήσει το δέρμα μας κάνοντάς το να λάμπει.

Σίγουρα κι εσύ ξεχνάς αυτό το βήμα ή… απλά βαριέσαι φρικτά να το κάνεις. Παραδέξου το! Δεν ξέρεις, όμως, τι χάνεις και τι στερείς από το δέρμα σου! Βλέπεις, το body scrub είναι απαραίτητο για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να «αναπνεύσει» η επιδερμίδα σου, αλλά και για να φύγει η θαμπή όψη της. Για να βγει στην επιφάνεια η λάμψη της και όταν θα βάλεις την κρέμα σώματός σου, να έχεις το απόλυτο glowing skin.

Μην αμελείς, λοιπόν, την απολέπιση σώματος και μην τεμπελιάζεις. Έρχεται καλοκαίρι σε λίγο και αυτό σημαίνει πως θα αρχίσεις σιγά-σιγά να βάζεις τα σορτσάκια σου και τα T-shirts σου. Ε, δεν θέλεις να έχεις τραχύ και θαμπό δέρμα. Θέλεις λάμψη και απαλότητα. Και όλα αυτά μόνο τα έντεκα body scrub, που θα βρεις στην παρακάτω gallery, μπορούν να σου τα προσφέρουν. Είναι απολεπιστικά για το σώμα, τα οποία μοσχομυρίζουν και χαρίζουν το πιο βελούδινο δέρμα ever. Δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς!

Διάβασε ακόμα: Τα #GlamNails είναι πάντα επίκαιρα και η Beyoncé το γνωρίζει καλά