Το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ της Ελένης Τσολάκη πρέπει να το κάνεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
Το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ της Ελένης Τσολάκη πρέπει να το κάνεις κι εσύ

Αν βαρέθηκες τη λευκή γραμμή του french mani, η παρουσιάστρια σού έχει τη λύση…

Η Ελένη Τσολάκη είναι ένα κορίτσι συνώνυμο με το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεις και να μη σε συνεπάρει η θετική αύρα της και η καλή διάθεσή της. Δεν είναι δυνατόν, όμως, - βλέποντάς την- να μην καταλάβεις ότι είναι μια βέρα Θεσσαλονικιά. Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι η γλυκιά Ελένη είναι πάντα περιποιημένη και στην τρίχα, όπως και όλα τα κορίτσια της συμπρωτεύουσας. Δεν έχει βγει άδικα αυτή η φήμη. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, είναι σε κάθε εμφάνισή της καλοντυμένη, με περιποιημένο μακιγιάζ και μαλλιά. Αυτά ως τώρα τα ξέραμε.

Δεν γνωρίζαμε, όμως, τις προτιμήσεις της στο μανικιούρ, τι της αρέσει να κάνει στα νύχια της. Μέχρι που… πριν λίγες ημέρες ένα Insta story της ήταν αρκετό για να καταλάβουμε και να πειστούμε για ακόμη μια φορά για το πόσο elegant γυναίκα είναι η Ελένη.

Η καστανή παρουσιάστρια, λοιπόν, επέλεξε να κάνει ένα γαλλικό μανικιούρ, αλλά… όχι έτσι όπως το ξέρουμε. Δεν έκανε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με τη λευκή γραμμή. Αντ’ αυτού, προτίμησε ένα πιο φωτεινό, φλογερό χρώμα που έδωσε ένα girly twist στο nail art της. Είσαι έτοιμη να το δεις; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και κάνε το απαραίτητο screenshot. Σίγουρα θα σου χρειαστεί για το επόμενο ραντεβού σου στο nail bar.

Διάβασε ακόμα: Money piece: Το μεγαλύτερο hair color trend των 90’s επανέρχεται δυναμικά φέτος την άνοιξη