Δεν φαντάζεσαι τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά της η Chrissy Teigen

Μαρία Ροδίτη
Δεν φαντάζεσαι τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά της η Chrissy Teigen

Μας είχε προϊδεάσει με περούκα, αλλά δεν περιμέναμε να γίνει μόνιμο!

Σταματημό δεν έχουν οι celebrities με τους πειραματισμούς στα μαλλιά τους! Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα όλο και περισσότερες stars επισκέπτονται το κομμωτήριό τους ή τολμούν μόνες τους να κάνουν κάποια ριζική αλλαγή στην εικόνα τους.

Η πιο πρόσφατη μεταμόρφωση αφορά την Chrissy Teigen. Το supermodel μάς είχε δείξει τελευταία τη διάθεσή του για αλλαγή μιας και είχε δοκιμάσει περούκες σε… πολύ ανατρεπτικά χρώματα, όπως το silver, το μοβ και το ροζ. Να που τώρα, όμως, τα έβαψε στην πραγματικότητα και είναι άλλος άνθρωπος.

Με τη βοήθεια της hair colorist, Tracey Cunningham, η Teigen έβαψε τα μαλλιά της ροζ και έδειξε όλη τη διαδικασία μέσα από Instagram stories. Από το καστανόξανθο χρώμα που είχε ως τώρα, έγινε πλατινέ ξανθιά και τελικά κατέληξε στο pink hair color, που – ομολογουμένως- της ταιριάζει πολύ.

Γιατί αυτή είναι η αλήθεια! Αν θέλεις να αποκτήσεις ροζ μαλλιά, πρέπει να έχεις πολύ ανοιχτή βάση- κατάξανθη-, ώστε να «πιάσει» το χρώμα. Και, βέβαια, μετέπειτα το χρώμα χρειάζεται εντατική περιποίηση και ανανέωση για να μην ξεθωριάσει και δείχνει αντιαισθητικό. Αξίζει, όμως, τον κόπο μιας και πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό, girly και αισιόδοξο χρώμα μαλλιών, αλλά και για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της χρονιάς.

Δες το νέο ροζ χρώμα μαλλιών τής Chrissy Teigen στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα τονίσεις τα μάτια σου ανάλογα με το χρώμα τους; Ο make up artist, Γιάννης Σίσκος, μας εξηγεί