Easter alert! Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το nail art που θα κάνουμε όλες το Πάσχα

Μαρία Ροδίτη
Easter alert! Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το nail art που θα κάνουμε όλες το Πάσχα

Πιο επίκαιρο και κομψό μανικιούρ δεν μπορούσε να κάνει η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα κορίτσι που μας αρέσει να παρακολουθούμε εδώ στο Queen.gr! Γιατί; Διότι είναι μια beauty queen και αυτό φροντίζει να μας το υπενθυμίζει σε κάθε εμφάνισή της στην εκπομπή, «Ευτυχείτε», που παρουσιάζει.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι καθημερινά πολύ περιποιημένη με υπέροχα μαλλιά, διαφορετικά χτενίσματα, και παραμυθένια make up looks. Και τι δεν έχει κάνει! Αλογοουρές πιασμένες με περίτεχνα μαντήλια, beach waves και υπέροχους κότσους με hair accessories. Το ίδιο δημιουργική είναι και στο μακιγιάζ.

Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές με κόκκινο κραγιόν, με ροζ μονοχρωματικό μακιγιάζ και με sexy cat eye look με μαύρο eyeliner. Αυτήν τη φορά, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μας εντυπωσιάσει με το nail art της. Η αλήθεια είναι πως δεν μας δείχνει και πολύ συχνά τα μανικιούρ της στο Instagram.

Πριν λίγες μέρες, όμως, έκανε κοντινό στα νύχια της μέσα από Insta Stories και πραγματικά μάς έδωσε όλο το #nailspiration που χρειαζόμασταν για το Πάσχα. Η Κατερίνα υιοθέτησε την τάση των pastel αποχρώσεων βάζοντας και μια πασχαλινή πινελιά στα νύχια της. Να δες…



Το nail art της δεν θυμίζει πασχαλινό αυγό; Κι όμως! Η βάση του νυχιού της έχει χρώμα pastel μοβ ή αλλιώς lavender (της λεβάντας) με μαύρο πουά. Σε συνδυασμό με το αμυγδαλωτό και ultra chic σχήμα των νυχιών της, αυτό το μανικιούρ μάς έβαλε ξεκάθαρα σε mood Πάσχα.



Αν, λοιπόν, κι εσύ ήδη έχεις προγραμματίσει το ραντεβού σου στο nail bar λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα και δεν ήξερες τι nail art να κάνεις, να η τέλεια ιδέα ! Κάνε #easternailart σαν της Κατερίνας Καινούργιου και το μόνο σίγουρο είναι πως θα είσαι και εντός θέματος της εποχής, αλλά και πως θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Διάβασε ακόμα: Τι είναι η cold cream και γιατί αξίζει να την εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου;