Δες 15 κόκκινα nail art γιατί το Πάσχα πλησιάζει και το κόκκινο είναι μονόδρομος

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Δες 15 κόκκινα nail art γιατί το Πάσχα πλησιάζει και το κόκκινο είναι μονόδρομος

Οι πιθανότητες με το κόκκινο είναι πραγματικά αμέτρητες

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει είδηση γιατί είμαστε για δεύτερη φορά σε καραντίνα και τα πάντα ματαιότης, το Πάσχα πλησιάζει. Σε λίγο θα βάψουμε αβγά, θα αγοράσουμε λαμπάδες και σοκολατένια αβγά και θα προσπαθήσουμε να γιορτάσουμε όπως όπως για ακόμα μία φορά. Δεν το βάζουμε κάτω όμως, έτσι δεν είναι; Κάνουμε ότι μπορούμε για να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να νιώσουμε καλά.

Ένα από αυτά που κάνουμε είναι το μανικιούρ και κάπως έτσι φτάνουμε στο θέμα του σημερινού nailspiration: Τα κόκκινα νύχια ή μάλλον, τα κόκκινα nail art. Το κόκκινο μοιάζει σχεδόν μονόδρομος όταν το Πάσχα πλησιάζει αλλά δεν θέλουμε απλά ένα βαρετό χρώμα στα νύχια μας. Θέλουμε σχέδια, όχι απαραίτητα πασχαλινά, και το Instagram δεν μας απογοήτευσε (ποτέ δεν μας απογοητεύει).

Αναζητήσαμε λοιπόν nail art κάτω από το δημοφιλές hashtag #rednails και βρήκαμε 15 που πραγματικά θα θέλαμε πολύ να κάνουμε μία από αυτές τις ημέρες, λίγο πριν έρθει το Πάσχα. Είναι πρωτότυπα, καθόλου βαρετά, πάνε με όλα και μας κάνουν να χαμογελάμε. Είναι με λίγα λόγια ότι ζητάμε από το μανικιούρ μας και σε προσκαλούμε να ρίξεις μία ματιά, και να βρεις αυτό που θα κάνεις εσύ για να γιορτάσεις φέτος.

Διάβασε ακόμα: Hey girl! Έχουμε 10 μανικιούρ που θα διώξουν τη «Δευτερίλα»