Top of the top! 9 φανταστικά foundation στα οποία «ορκίζονται» οι stars

Μαρία Ροδίτη
Top of the top! 9 φανταστικά foundation στα οποία «ορκίζονται» οι stars

Τα καλύτερα make up που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει αλαβάστρινη.

Είναι αλήθεια πως όλες μας έχουμε μπει στο «τρυπάκι» να αναζητήσουμε και να διαβάσουμε διάφορα μυστικά και αποκαλύψεις που αφορούν τις ζωές των stars. Γιατί χώρισαν με τους συντρόφους τους, πόσα χρήματα πήραν για μια δουλειά, πώς είναι οι βίλες τους και ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς τους.

Ειδικά αυτό το τελευταίο απασχολεί έντονα εμάς τις γυναίκες. Βλέπουμε τις celebrities να περπατούν στο κόκκινο χαλί των διαφόρων events, να έχουν αψεγάδιαστο μακιγιάζ και αλαβάστρινη επιδερμίδα και μας γεννιούνται άπειρες απορίες για το πώς επιτυγχάνουν αυτό το αποτέλεσμα.

Ναι, σίγουρα πίσω τους έχουν ένα ολόκληρο team που επιμελείται τις εμφανίσεις τους και πολύ έμπειρους make up experts, αλλά και οι ίδιες έχουν τις ιδιαίτερες αδυναμίες τους σε προϊόντα ομορφιάς, τις οποίες κατά καιρούς μοιράζονται με τους θαυμαστές τους. Σήμερα, λοιπόν, σκεφτήκαμε να εντρυφήσουμε στο κομμάτι «foundation» και να δούμε ποια είναι τα make up που λατρεύουν μερικές από τις πιο αγαπημένες μας διεθνούς φήμης celebrities.

Στην παρακάτω gallery θα δεις ποιο foundation επιλέγει η Kim Kardashian και έχει αυτήν τη βελούδινη όψη στην επιδερμίδα της, αλλά και ποιο make up φορά η Hailey Bieber για ένα απόλυτα fresh και φυσικό αποτέλεσμα. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και μη διστάσεις να κάνεις τα beauty ψώνια σου παίρνοντας το feed που χρειάζεσαι από τις stars. Μην ξεχνάς πως σε λίγες μέρες θα είμαστε και πάλι ελεύθερες, οπότε και στη δουλειά και στη βόλτα για καφέ που θα πας, θα χρειαστεί να κάνεις ένα περιποιημένο μακιγιάζ. Και επιτυχημένο μακιγιάζ χωρίς το τέλειο foundation δεν γίνεται!

Διάβασε ακόμα: Glazed Eyes: Το #1 make up trend της σεζόν έχει τη δόση λάμψης που αναζητούσες