Easter season! 10 φανταστικά δώρα ομορφιάς που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου φέτος το Πάσχα

Μαρία Ροδίτη
Easter season! 10 φανταστικά δώρα ομορφιάς που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου φέτος το Πάσχα

Ένας άκρως εορταστικός και χρήσιμος οδηγός αγοράς για να ομορφύνεις από την κορυφή ως τα νύχια.

Το ξέρουμε! Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και εσύ βρίσκεσαι σε έναν δημιουργικό πανικό για να τα έχεις όλα στην εντέλεια το Πάσχα. Ψάχνεις ρούχα και μακιγιάζ για το γιορτινό τραπέζι, σκέφτεσαι τι να μαγειρέψεις και πότε θα κάνεις τα ψώνια στο supermarket, ενώ προσπαθείς να βάλεις μέσα στο πρόγραμμα και… το βαφτιστήρι σου.

Λαμπάδες, παπούτσια και πασχαλινό αυγό είναι σίγουρα must και πρέπει να τα αγοράσεις άμεσα. Μην σε παίρνει, όμως, από κάτω! Όλα μπορείς να τα προλάβεις με έναν σωστό προγραμματισμό. Μόνο… μην ξεχάσεις εσένα. Συμβαίνει συχνά μέσα στον χαμό των εορτών να σκεφτόμαστε πρώτα τους άλλους και στο τέλος τον εαυτό μας, βάζοντάς τον σε δεύτερη μοίρα.

Φρόντισε, λοιπόν, να μην το κάνεις αυτό φέτος το Πάσχα. Σκέψου και εσένα και κάνε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου. Τι, μόνο οι άλλοι έχουν ανάγκη από δώρα; Όχι, βέβαια. Κι εσύ αξίζει να ανταμείψεις εσένα για όλη την υπομονή που έκανες φέτος, για τις επιτυχίες και αποτυχίες σου, για όλα! Μην ξεχνάς ότι σε λίγες ώρες από τώρα θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό σου το δώρο Πάσχα, οπότε να η ευκαιρία να κάνεις λίγο shopping.

Μη σπας το κεφάλι σου τι θα σου αγοράσεις! Εμείς είμαστε εδώ για αυτό. Έχουμε φτιάξει παρακάτω τον τέλειο οδηγό αγοράς με ό,τι προϊόν ομορφιάς μπορείς να φανταστείς. Με skincare items, για να κάνεις το απαραίτητο pampering στο δέρμα σου, με υπέροχα καλλυντικά για να λάμπεις στην Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα και με key pieces που πρέπει πάντα- μα πάντα- να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου. Κάνε scroll στην gallery και ανακάλυψέ τα!

Διάβασε ακόμα: Ένα νέο TikTok hack σού δείχνει πώς μπορείς να κάνεις face lift με το… concealer