Mellow yellow! Τα κίτρινα νύχια είναι όμορφα και θα σου το αποδείξουμε!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mellow yellow! Τα κίτρινα νύχια είναι όμορφα και θα σου το αποδείξουμε!

Έχουμε τα πιο όμορφα κίτρινα nail art!

Όντας άυπνη γιατί παρακολουθούσα τα Όσκαρ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) προκειμένου να σου δείξω όλα τα beauty looks (δες εδώ) θα ήθελα να αιτηθώ τη μετονομασία της δευτέρας σε Μεχ-τέρα. Κανείς δεν τη συμπαθεί έτσι κι αλλιώς οπότε γιατί να μην αλλάξουμε το όνομά της; Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό ξεκίνησα να φτιάχνω το σημερινό nailspiration και το ένα πράγμα έφερε το άλλο μέχρι που κατέληξα να χαζεύω κίτρινα νύχια!

Όχι, όχι κιτρινισμένα. Απλά κίτρινα nail art που είναι πανέμορφα και ταιριάζουν με όλα τα ανοιξιάτικα outfits σου. Το κίτρινο βλέπεις είναι παρεξηγημένο και… μεχ για πολλούς συνεπώς βρίσκω ότι είναι τέλειο για σήμερα Δευτέρα (soon to be Μεχ-τέρα) οπότε το έψαξα λίγο περισσότερο. Το βρήκα; Σχέδια που μου έφτιαξαν λίγο τη διάθεση και που αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα κίτρινα νύχια είναι όμορφα.

Κάνε ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην gallery που ακολουθεί και να τα δεις όλα πριν ξεκινήσουν οι σειρές που παρακολουθείς και οι ειδήσεις και τα λέμε αύριο πάλι με καλύτερη διάθεση. Καλή εβδομάδα girl!

Διάβασε ακόμα: Hello Sunday! 15 μανικιούρ για να χαζέψεις με τον πρωινό σου καφέ