Oscars 2021: Το ponytail της Margot Robbie εντυπωσίασε! Δες ακόμη 5 παραμυθένιες αλογοουρές

Μαρία Ροδίτη
Oscars 2021: Το ponytail της Margot Robbie εντυπωσίασε! Δες ακόμη 5 παραμυθένιες αλογοουρές

Είναι το τέλειο χτένισμα για όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Τα Oscars 2021 είχαν όλη την αίγλη και τη λάμψη που στερηθήκαμε όλον αυτόν τον έναν χρόνο της πανδημίας του κορονοϊού. Gowns μεγάλων σχεδιαστών μόδας, κοσμήματα αμύθητης περιουσίας και beauty looks που θύμιζαν… παραμύθι μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το κόκκινο χαλί αποτέλεσε, μάλιστα, τον τόπο «παρουσίασης» των νέων looks αρκετών διασημοτήτων, όπως η Halle Berry, που μας εξέπληξε με το πολύ κοντό καρέ κούρεμά της, και η Margot Robbie, που μας έκανε να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από την αλογοουρά της και το νέο hair look με αφέλειες.

Τη Halle Berry τη σχολιάσαμε σε προηγούμενο θέμα (δες εδώ), οπότε τώρα… ήρθε η σειρά της Margot Robbie. Πραγματικά, βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία δεν αισθάνεσαι πως έχεις να κάνεις με μια αιθέρια ύπαρξη, που μόλις το «έσκασε» από κάποιο παραμύθι; Εμείς, πάντως, αυτό αισθανθήκαμε παρατηρώντας το ονειρικό, χαμηλό ponytail της ηθοποιού.

ponytail margot robbie

Ναι, σίγουρα είδαμε πως άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας ένα φυσικό καστανόξανθο, όμως αυτές οι αφέλειες και αυτή η effortlessly chic & messy αλογοουρά της Margot ήταν το κάτι άλλο. Μας έκανε να θέλουμε να την κάνουμε τώρα, μας θύμισε την ανεμελιά του καλοκαιριού, που πιάνουμε έτσι χαλαρά τα μαλλιά μας. Μας έκανε γενικά να ονειρευόμαστε.

Και οι πέντε αλογοουρές, όμως, που βρήκαμε για εσένα στην παρακάτω gallery κάπως έτσι θα σε κάνουν να αισθανθείς. Θα θέλεις να τις κάνεις ευθύς αμέσως. Και γιατί όχι; Ώρα να ξεκινήσεις το practice, γιατί σε λίγες μέρες θα πας για αυτόν τον πολυπόθητο καφέ, που περίμενες μήνες. Ε, τι; Δεν θα φροντίσεις τα μαλλιά σου;

Διάβασε ακόμα: Oscars 2021: Το beauty trend που κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί μάς είχε λείψει πάρα πολύ