On Wednesday we wear pink! 10 ροζ κραγιόν μακράς διαρκείας απαραίτητα για το νεσεσέρ σου

Μαρία Ροδίτη
On Wednesday we wear pink! 10 ροζ κραγιόν μακράς διαρκείας απαραίτητα για το νεσεσέρ σου

Και σήμερα που είναι Μεγάλη Τετάρτη εμείς φοράμε ροζ!

Σου έχουν λείψει πολύ τα κραγιόν. Παραδέξου το! Η μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό σε έχει κάνει- όπως όλες μας, άλλωστε- να μη φοράς κραγιόν ή να μη σε νοιάζει και πολύ το κραγιόν που θα φορέσεις στα χείλη σου. Και είναι και λογικό αυτό όταν δεν πρόκειται να το δει και κάποιος.

Σε μερικές μέρες, ωστόσο, τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά και πολύ καλύτερα. Από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Μαΐου θα μπορέσεις να πιείς και πάλι τον καφέ σου σε κάποια όμορφη καφετέρια στο κέντρο της πόλης ή πλάι στο κύμα και εκεί- βέβαια- δεν θα φοράς όλη την ώρα τη μάσκα σου. Άρα, θα μπορείς με άνεση να φοράς ένα εντυπωσιακό κραγιόν.

Μήπως, λοιπόν, πρέπει από τώρα να αρχίσεις να αναζητάς τα πιο ωραία, σταθερά και μακράς διαρκείας κραγιόν για να… λάμψεις; Ε, ναι! Και επειδή σήμερα είναι Τετάρτη, θα ξεκινήσεις από το ροζ. On Wednesday we wear pink, άλλωστε, και δεν υπάρχει τίποτα πιο girly, πιο cute και πιο ανοιξιάτικο από ένα ροζ κραγιόν.

Εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας για να σε βοηθήσουμε και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery, όχι ένα, αλλά δέκα πολύ σταθερά και μακράς διαρκείας ροζ κραγιόν, που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ευθύς αμέσως. Είναι κραγιόν που μπορείς να φοράς από σήμερα και θα ευχαριστηθείς όλη την άνοιξη και όλο – μα όλο- το καλοκαίρι. Καλά ψώνια, girl!

Διάβασε ακόμα: Oscars 2021: Το ponytail της Margot Robbie εντυπωσίασε! Δες ακόμη 5 παραμυθένιες αλογοουρές