10 setting sprays για να μην αλλοιώνεται το μακιγιάζ σου με τίποτα

Μαρία Ροδίτη
10 setting sprays για να μην αλλοιώνεται το μακιγιάζ σου με τίποτα

Θα γίνει το αγαπημένο σου προϊόν και αναπόσπαστο item του νεσεσέρ σου!

Ένα από τα πιο παρεξηγημένα προϊόντα ομορφιάς είναι σίγουρα το setting spray. Είναι πολλά τα κορίτσια, βλέπεις, που πιστεύουν και λένε πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής του, πως είναι ένα περιττό καλλυντικό και συνεπώς δεν το αγοράζουν ποτέ. Αν κι εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, θα σε πείσουμε πως… είναι λάθος η αντίληψή σου.

Το setting spray, αυτό το φανταστικό mist που σταθεροποιεί όσο τίποτα άλλο το μακιγιάζ, θα σου φανεί άκρως απαραίτητο, ειδικά από εδώ και στο εξής. Αναρωτιέσαι γιατί; Για δύο πολύ βασικούς λόγους. Πρώτον, συνεχίζουμε ακόμα να φοράμε μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό, πράγμα που σημαίνει πως το μακιγιάζ μας -με το «βάλε-βγάλε» της μάσκας- αλλοιώνεται πανεύκολα.

Δεύτερον, τώρα σιγά-σιγά η θερμοκρασία ανεβαίνει, ζεσταινόμαστε πιο εύκολα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μακιγιάζ μας θα «λιώνει» πολύ σύντομα από τη στιγμή που το ολοκληρώσουμε. Πού καταλήγουμε, λοιπόν; Ότι ένα setting spray είναι μονόδρομος και πρέπει να αποτελεί το τελευταίο βήμα του καθημερινού make up μας.

Δες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery τα δέκα πιο αποτελεσματικά setting sprays της αγοράς, που σταθεροποιούν το μακιγιάζ κάνοντάς το αδιάβροχο και δίνοντάς του είτε ματ, είτε λαμπερό αποτέλεσμα. Αν μία αγορά σκεφτόσουν να κάνεις αυτό το Πάσχα, τότε αυτή ας είναι το setting spray. Θα μας θυμηθείς…

Διάβασε ακόμα: Τελικά το πράσινο τσάι αδυνατίζει;