Τι κοινό έχουν η Katy Perry με την Kim Kardashian;

Μαρία Ροδίτη
Τι κοινό έχουν η Katy Perry με την Kim Kardashian;

Είναι τα bleached eyebrows η νέα τους εμμονή;

Όχι, δεν είναι φίλες! Έπαθαν, όμως, και οι δύο κάτι με τα φρύδια τους αυτήν την εβδομάδα. Η Katy Perry και η Kim Kardashian αποφάσισαν πριν μερικές ημέρες να βάψουν τα φρύδια τους κατάξανθα, εξαφανίζοντάς τα κατά κάποιον τρόπο και αυτό συνέβη για διαφορετικούς λόγους για την κάθε μία.

Η μεν Katy Perry αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε Tinkerbell με αφορμή τη βραδιά Disney, που διοργάνωσε το show «American Idol» του οποίου είναι κριτής. Η τραγουδίστρια, λοιπόν, θέλησε να γίνει… μέχρι το κόκαλο ηρωίδα της Disney.

Έτσι, έβαλε πρόσθετα μυτερά αυτιά, φτερά και – βέβαια- έβαψε ξανθά τα φρύδια της. Η ίδια, ωστόσο, μέσα από το Instagram post της και τις φωτογραφίες που θα δεις στην gallery ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να διατηρήσει αυτά τα φρύδια και πως θα επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα. «Θα βάψω ξανά τα φρύδια μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, η Kim Kardashian αποφάσισε να «εξαφανίσει» τα φρύδια της για χάρη μιας επαγγελματικής φωτογράφισης. Η ίδια πόζαρε με βαμμένα κατάξανθα φρύδια, smokey eyes και ξανθιά περούκα και ήταν… κυριολεκτικά μια άλλη. Η star δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτήν τη σύντομη μεταμόρφωση αφήνοντας τους fans της να αναρωτιούνται τι ετοιμάζει.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις την Katy Perry και την Kim Kardashian με ξανθά φρύδια. Είναι πραγματικά αγνώριστες!

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να παραμένει σταθερό το μακιγιάζ σου όλη την ημέρα