To nail art που θέλουμε για τα νύχια μας αυτή την Παρασκευή είναι γεμάτο πεταλούδες!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
To nail art που θέλουμε για τα νύχια μας αυτή την Παρασκευή είναι γεμάτο πεταλούδες!

Τα #butterflynails είναι πανέμορφα, ανοιξιάτικα, κοριτσίστικα και ό, τι πρέπει για το ΣΚ που πλησιάζει και το οποίο θα περάσουμε –όσο μπορούμε- στην εξοχή.

Λατρεύουμε τις πεταλούδες! Εκτός του ότι είναι πανέμορφες, συμβολίζουν τη μεταμόρφωση, την αλλαγή και αυτό από μόνο του είναι υπέροχο. Εμφανίζονται αυτή την εποχή και μας γεμίζουν χαρά όταν τις βλέπουμε επάνω στα λουλούδια και σκεφτήκαμε σήμερα Παρασκευή, να βρούμε nail art που μιμούνται τα ντελικάτα και πολύχρωμα φτερά τους ώστε να σου φτιάξουμε τη διάθεση μία ανάσα πριν το ΣΚ. Πληκτρολογήσαμε λοιπόν το hashtag #butterflynails και αρχίσαμε την αναζήτηση. Τι βρήκαμε;

Αφενός ανακαλύψαμε ότι οι αγαπημένες μας μανικιουρίστ έχουν μία κάποια εμμονή με τις πεταλούδες. Είδαμε παραπάνω από ένα σχέδια στα προφίλ τους αλλά δεν είναι οι μόνες. Το feed μας γέμισε πεταλούδες σε κάθε μέγεθος και χρώμα και η επιλογή ανάμεσά τους έγινε απίθανα δύσκολη.

Το κυρίαρχο χρώμα –παραδόξως- ήταν το μπλε αλλά βρήκαμε πεταλούδες σε πολλά ακόμη χρώματα, ακόμα και 3d butterfly σχέδια που μας ενθουσίασαν. Τα συγκεντρώσαμε λοιπόν σε μία gallery και σε προσκαλούμε να τα χαζέψεις όσο απολαμβάνεις τον τελευταίο καφέ της ημέρας. Πρόσεχε όμως…

Αυτά τα σχέδια ίσως να σε βάλουν σε πειρασμό να κυνηγήσεις τις πεταλούδες που θα δεις το ΣΚ και σε συμβουλεύουμε να μην το κάνεις. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η καταδίωξη δεν θα καταλήξει σε καλό της πεταλούδας συνεπώς προτείνουμε απλά να τις θαυμάζεις από μακριά. Δες τώρα τα καλύτερα #butterflynails και καλό ΣΚ!

Διάβασε ακόμα: #SunflowerNails είναι τα νύχια στολισμένα με ηλίανθους και θα τα λατρέψεις