Η Rihanna επέστρεψε στο pixie cut και είναι πιο όμορφη από ποτέ

4 SHARES

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας μάς πήγε πίσω στο 2012 με το νέο κούρεμά της.

Το 2020, αλλά και τη χρονιά που διανύουμε, καταλάβαμε καλά ποιο είναι το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας: το καρέ! Σε αυτό, βέβαια, δεν συνέβαλαν μόνο οι hairstylists, αλλά και όλο το Hollywood, που έσπευσε να δοκιμάσει τις διάφορες παραλλαγές του καρέ κουρέματος.

Μόνο η Rihanna ξέφυγε από αυτό δείχνοντας ότι δεν είναι μια απλή και πιστή ακόλουθος των τάσεων, αλλά είναι από μόνη της trendsetter. Γιατί στα λέμε όλα αυτά; Διότι η διάσημη τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της σε ένα… γνώριμο κούρεμα, το οποίο είναι ανάμεσα στις hot τάσεις της σεζόν. Η Rihanna, λοιπόν, έχει πλέον pixie cut.

Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι θα λανσάρει τα Fenty Hair, η beauty mogul, Rihanna, έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της και μας πήγε στο μακρινό 2012. Τότε, δηλαδή, που είχε υιοθετήσει ξανά το συγκεκριμένο κούρεμα και με το οποίο είχε εμφανιστεί στα MTV Video Music Awards.

Η star εμφανίστηκε έξω από εστιατόριο της Santa Monica με το ολοκαίνουριο haircut της, το οποίο είχε μικρές διαφορές από εκείνο που λάνσαρε πριν εννέα χρόνια. Να δες…

Το τωρινό pixie cut της Rihanna είναι πιο κοντό από εκείνο του 2012 (το παλιό θα το δεις στην gallery), ενώ έχει και πολύ κοντές, baby αφέλειες, χτενισμένες στο πλάι. Είναι απλά υπέροχο!

Διάβασε ακόμα: No heels! 5 κουρέματα και χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ