5 φανταστικά βερνίκια στο χρώμα της μέντας! Θα τα λατρέψεις

Μαρία Ροδίτη
5 φανταστικά βερνίκια στο χρώμα της μέντας! Θα τα λατρέψεις

Αν σκεφτόσουν τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου, μάλλον μόλις το βρήκες!

Μια από τις αγαπημένες μας ασχολίες στην καραντίνα έγινε το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Και είναι απόλυτα λογικό αυτό, αν σκεφτείς πως τα nail bars και οι μανικιουρίστ δεν εργάζονταν για την προστασία της εξάπλωσης του Covid-19. Συνεπώς, κι εμείς έπρεπε κάπως να φροντίσουμε την εικόνα μας.

Βάλαμε ό,τι tutorial βρήκαμε και διαβάσαμε δεκάδες άρθρα για να περιποιηθούμε σωστά τα άκρα μας, ενώ επιδοθήκαμε και σε… ανελέητο online beauty shopping αγοράζοντας βερνίκια νυχιών. Κι εσύ το ίδιο δεν έκανες;

Και τι δεν ψώνισες! Όλα τα χειμωνιάτικα χρώματα βερνικιών- από μπλε και μαύρο, μέχρι βυσσινί και μελιτζανί- βρέθηκαν… ξαφνικά στο ντουλάπι του μπάνιου σου. Ο καιρός, όμως, έχει φτιάξει εδώ και καιρό, ο ήλιος λάμπει και ήρθε η ώρα να απαρνηθείς αυτά τα βερνίκια. Να τα αφήσεις σε σκιερό μέρος για να τα χρησιμοποιήσεις τον επόμενο χειμώνα.

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να βάψεις τα νύχια σου με πιο ανοιχτόχρωμα βερνίκια, με πιο ζωντανά χρώματα. Ποιο σου προτείνουμε εμείς; Το πράσινο της μέντας. Το mint green ανήκει στις pastel αποχρώσεις και είναι super hot κάθε άνοιξη. Ναι και τη φετινή! Γι’ αυτό δεν έχεις παρά να δεις την παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις τα πέντε πιο υπέροχα mint green βερνίκια, που πρέπει να αποκτήσουν μια θέση στο νεσεσέρ σου.

Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς! Το πράσινο της μέντας κολακεύει απίστευτα τα δάχτυλα, ενώ ταιριάζει και σε λευκές και σε πιο σταρένιες επιδερμίδες.

Διάβασε ακόμα:Το nail art της Blake Lively είναι η προσωποποίηση της άνοιξης