Το nail art της Blake Lively είναι η προσωποποίηση της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Το nail art της Blake Lively είναι η προσωποποίηση της άνοιξης

Η ηθοποιός μάς έδωσε την τέλεια ιδέα για το επόμενο μανικιούρ μας.

Είναι γεγονός πως η χαρά μας είναι τεράστια από τότε που άνοιξαν και πάλι τα nail bars. Είμαστε σίγουρες πως κι εσύ- από εκείνη την ημέρα- έχεις πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου και έχεις αλλάξει πολλά nail art. Και καλά έχεις κάνει, δηλαδή.

Για εμάς τις γυναίκες η περιποίηση των άκρων- πέρα από το κομμάτι της υγείας και της αισθητικής- είναι και ένας τρόπος να φτιάξει η διάθεσή μας. Να χαμογελάσουμε, να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και να λάβουμε κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή μας. Συμφωνείς;

Κι αν ακόμα ψάχνεις το επόμενο μανικιούρ σου, σου έχουμε την τέλεια ιδέα. Η Blake Lively, δηλαδή, μας την έδωσε. Η διάσημη ηθοποιός επισκέφθηκε πρόσφατα την αγαπημένη της nail artist, Mei Kawajiri, και έκανε το πιο ανοιξιάτικο σχέδιο στα νύχια της.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Blake Lively έκανε abstract flowers (aka αφηρημένα λουλούδια). Όλο το μανικιούρ της κινήθηκε σε pastel αποχρώσεις, με τη βάση της να είναι σε μία nude-pink απόχρωση και τα λουλούδια σε εκρού, pastel green και baby blue αποχρώσεις. Αν αυτή δεν είναι η προσωποποίηση της άνοιξης αποτυπωμένη στα νύχια, τότε ποια είναι; Α! Μην ξεχάσεις να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots για να τα δείξεις στην αγαπημένη σου μανικιουρίστ και να ξέρει ακριβώς τι θα σου κάνει στο ραντεβού σας.

Διάβασε ακόμα: Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έβαλε σε summer mood με το νέο μανικιούρ της