8 πανεύκολα και κομψά χτενίσματα της Kate Middleton

Μαρία Ροδίτη
8 πανεύκολα και κομψά χτενίσματα της Kate Middleton

Ώρα για #hairspiration!

Η Kate Middleton είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες της βασιλικής οικογένειας με τις εμφανίσεις της να σχολιάζονται διεθνώς με τα πιο κολακευτικά σχόλια και την ίδια, βέβαια, να μην «ξεφεύγει» από το Πρωτόκολλο του Παλατιού. Η σύζυγος του Πρίγκιπα William ακολουθεί πιστά τους κανόνες που ορίζει η θέση της Δούκισσας, επιλέγοντας κομψά σύνολα, αλλά μένοντας πιστή και σε πολύ συγκεκριμένα χτενίσματα.

Δεν θα δεις, για παράδειγμα, ποτέ την Kate με afro χτένισμα, με ολόισιο, sleek hairstyle, ή με πολύ ψηλή και σφιχτή αλογοουρά αλά... Jennifer Lopez. Αυτά είναι απαγορευτικά για το Παλάτι. Και η ίδια δεν βγαίνει ποτέ από τις νόρμες.

Αντιθέτως, η Δούκισσα του Cambridge κάνει πιο low profile επιλογές με τα μαλλιά της να κινούνται ανάμεσα σε χαλαρούς κυματισμούς, loose ponytails και κότσους. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις αναλυτικά οκτώ από τα πιο εύκολα και συγχρόνως κομψά χτενίσματά της, τα οποία και επιλέγει συχνά.

Είναι όλα ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε περίσταση. Για τη δουλειά σου, για τα online calls με τους συναδέλφους σου, για τον καφέ ή το ποτό με την κολλητή σου, αλλά και για τις διακοπές σου. Μη διστάσεις να… τα δοκιμάσεις και δεν θα χάσεις. Άλλωστε, όλες μας θέλουμε για λίγο να γίνουμε δούκισσες. Ας το κάνουμε, λοιπόν!

Διάβασε ακόμα: 5 βήματα για να έχεις τέλεια πόδια το καλοκαίρι