5 βήματα για να έχεις τέλεια πόδια το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
5 βήματα για να έχεις τέλεια πόδια το καλοκαίρι

Πώς αλλιώς θα βάλεις τα σανδάλια σου και θα εντυπωσιάσεις;

Έχουμε μπει για τα καλά σε summer mood. Σίγουρα θα το έχεις καταλάβει. Κάπως απότομα στριμώξαμε στην άκρη της ντουλάπας μας τα χοντρά μπουφάν, τα πουλόβερ και τους σκούφους και φορέσαμε τα καλοκαιρινά μας. Αέρινα φορέματα, T-shirts και loose παντελόνες αρχίζουν σιγά-σιγά να γίνονται must στην καθημερινότητά μας.

Αυτόματα, αυτό σημαίνει πως αλλάζουν και τα παπούτσια που φοράμε. Τα sneakers και τα Oxfords όπου να’ ναι αποσύρονται από τα outfits μας με τα σανδάλια να κατακτούν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις μας. Και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει αυτό. Μας αρέσει να είμαστε πιο άνετες φορώντας τα πέδιλά μας, τις σαγιονάρες μας και να μην καταπιεζόμαστε με κάλτσες και κλειστά παπούτσια όσο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει.

Πρέπει, όμως, να προσέξουμε κάτι. Για να είμαστε όμορφες και εντυπωσιακές με τα καλοκαιρινά παπούτσια μας δεν πρέπει να αμελήσουμε τη φροντίδα των ποδιών μας. Μήπως αυτή η λεπτομέρεια σού διέφυγε; Για σκέψου καλύτερα…

Θα σου άρεσε να βλέπεις σκασμένες φτέρνες, άγριο δέρμα και απεριποίητα νύχια; Μάλλον όχι. Το θέαμα είναι αντιαισθητικό, αποκρουστικό. Όπως εσύ δεν θα είχες και την καλύτερη αντίδραση βλέποντας μια άλλη κοπέλα με απεριποίητα πόδια, έτσι κι εσύ δεν πρέπει να αφήσεις το δικό σου δέρμα στην τύχη του. Τι θα κάνεις; Θα ακολουθήσεις τα πέντε βήματα της παρακάτω gallery και θα αποκτήσεις τα πιο υπέροχα, απαλά, summer-ready feet!

Διάβασε ακόμα: Cloud skin: Η νέα αιθέρια τάση ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζεις