Με αυτά τα lip gloss θα αποκτήσεις τα πιο ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη ever

Μαρία Ροδίτη
Με αυτά τα lip gloss θα αποκτήσεις τα πιο ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη ever

Ξέχνα για λίγο το κραγιόν σου και πες «ναι» σε juicy χείλη για… φίλημα!

Το ξέρουμε! Τα χείλη σου τα είχες αφήσει παραπονεμένα όλο το διάστημα της καραντίνας. Σαν κάπως να είχες ξεχάσει τι είναι το κραγιόν και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, αν σκεφτείς ότι διαρκώς φορούσες τη μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό. Όχι ότι τώρα δεν φοράς, δηλαδή.

Επιβάλλεται να τη φοράς για να προστατεύεις όσο το δυνατόν περισσότερο και εσένα και τους γύρω σου. Σε αυτήν τη φάση, όμως, που έχουν αρθεί ορισμένοι περιορισμοί, μπορείς για λίγο να τη βγάλεις, ώστε να απολαύσεις τον καφέ σου σε μια καφετέρια με την παρέα σου. Και ναι! Εκεί έχεις τη δυνατότητα- έστω για λίγες ώρες- να απαλλαγείς από αυτό το ανεπιθύμητο αξεσουάρ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείς πια με άνεση να βάψεις και πάλι τα χείλη σου. Και, μάλιστα, αντί για κραγιόν να βάλεις ένα lip gloss. Βλέπεις, το lip gloss είναι το key item για εσένα που θέλεις να έχεις ζουμερά, sexy και εντυπωσιακά χείλη. Κι αυτό, γιατί χάρη στο glossy effect δημιουργείται η ψευδαίσθηση όγκου στα χείλη με αποτέλεσμα οι άλλοι να… υποκύπτουν στη γοητεία σου κι να αποκτάς τόνους αυτοπεποίθησης.

Αν, λοιπόν, αυτήν τη στιγμή δεν έχεις επενδύσει σε μερικά lip gloss ή αν αυτά που βρήκες στο νεσεσέρ σου δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, ρίξε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό αγοράς. Έχουμε βρει για εσένα δέκα υπέροχα και πολύ λαχταριστά lip gloss σε όλες τις hot αποχρώσεις της άνοιξης. Ροζ, nude, ροδί, κοραλλί και κόκκινα lip gloss… για τα χείλη σου μόνο.

Διάβασε ακόμα: 7 προϊόντα με cica που θα γίνουν η «ασπίδα» προστασίας της επιδερμίδας σου