Your insta-questions: Η μύτη μου «καίγεται» και δεν μπορώ να διαλέξω άρωμα, help!

Your insta-questions: Η μύτη μου «καίγεται» και δεν μπορώ να διαλέξω άρωμα, help!

Θα σου εξηγήσουμε τι συμβαίνει, τι μπορείς να κάνεις για αυτό και θα σε βοηθήσουμε με προτάσεις καλοκαιρινών αρωμάτων!

Το καλοκαιρινό άρωμα είναι για πολλές φετίχ! Υπάρχουν γυναίκες που φορούν φανατικά το ίδιο άρωμα (βλ. Bronze Goddess) και δεν το αλλάζουν με τίποτα και άλλες που πάντοτε είναι σε αναζήτηση του νέου αρώματος που θα τους θυμίζει το συγκεκριμένο καλοκαίρι. Ξεκάθαρα ανήκεις σε αυτή την κατηγορία γι’ αυτό και ήρθες σε εμάς με αυτή την καυτή… ερώτηση. Η απλή απάντηση στο γιατί η μύτη σου σταματά να μυρίζει από κάποια ώρα και μετά είναι το ότι μπερδεύεται (δεν καίγεται) και πρέπει να μυρίζεις καφέ για να κάνει restart. Ναι, ναι καφέ.

Τα μεγάλα καταστήματα αρωμάτων έχουν βαζάκια με κόκκους καφέ τα οποία μπορείς να μυρίσεις για να επανεκκινήσεις τη μύτη σου ώστε να μυρίζει ξανά. Μπορείς αν θέλεις να έχεις μαζί σου τους δικούς σου κόκκους αλλά σε γενικές γραμμές αν ζητήσεις καφέ στα καταστήματα αρωμάτων θα σου παρέχουν οπότε μην ανησυχείς. Σχετικά με την επιλογή σου τώρα. Εξαρτάται με το τι σου αρέσει φίλη!

Είσαι κορίτσι που θέλει να μυρίζει φρεσκάδα; Που ψάχνει ένα sexy, hot girl summer άρωμα; Θέλεις κάτι ιδιαίτερο ή μήπως σε ενδιαφέρει να… «κλέψεις» άρωμα από τον καλό σου; Παρακάτω έχουμε τις τέλειες προτάσεις που εμείς ξεχωρίσαμε για κάθε προτίμηση και κάτι μας λέει πώς θα σου αρέσουν όλες όταν τις μυρίσεις. Μην ξεχάσεις τον καφέ μόνο…

Αν θέλεις κάτι fresh:

fresh

JO MALONE, ORANGE PEEL COLOGNE. Με νότες από πορτοκάλι, ξανθά ξύλα και αισθησιακό ραβέντι.

MOLTON BROWN, LILY & MAGNOLIA BLOSSOM EAU DE TOILETTE. Με νότες από μανόλια, άσπρο τσάι και πράσινο μανταρίνι, κρίνο, παιώνια και φρέζια, σανταλόξυλο, άσπρο musk και ylang-ylang.

Αν θέλεις κάτι απόλυτα καλοκαιρινό:

summer

TOM FORD, SOLEIL BRULANT. Με νότες από ροζ πιπέρι, περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς και μέλι, ρετσίνι, ξύλα, κεχριμπάρι, λιβάνι, δέρμα και βέτιβερ.

KORRES, AEGEAN BRONZE EAU DE PARFUM. Με νότες από κεχριμπάρι, μεσογειακό περγαμόντο, φρέζια, φρατζιπάνι, άμμο και καμένη ζάχαρη.

Αν θέλεις κάτι πολύ ιδιαίτερο:

special

BYREDO, OPEN SKY EAU DE PARFUM. Με νότες από πόμελο, μαύρο πιπέρι, φύλλα κάνναβης, palo santo και βετιβέρ.

DIPTYQUE, ORPHEON EAU DE PARFUM. Με νότες κίτρου, tζίντζερ, kαρπών αρκεύθου, δαμασκηνό ρόδο, ylang-ylang, μανόλια, μαστίχα, tonka bean, κέδρο, musk και benzoin.

Αν θέλεις κάτι… καυτό:

sexy

TRUSSARDI EAU DE PARFUM. Με νότες από νερόλι, ιταλικό μανταρινί, λεβάντα, απόλυτό έλαιο γιασεμιού, συμφωνία λευκής ντάλιας, συμφωνία σουεντ, συμφωνία βιολέτας και πατσουλί,

YSL, LIBRE EAU DE TOILETTE. Με essence περγαμόντου και μανταρινιού, καρδιά λεβαντίνης, συμφωνία μήλου και αχλαδιού, συμφωνία λευκού τσαγιού, καρδιά λεβάντας diva, συμφωνία μιγκέ, absolute άνθος πορτοκαλιάς, absolute γιασεμι sambac, essence κόκκων tonka, βανίλια solso, συμφωνία άμβρας και μόσχο.

Αν θέλεις κάτι... κλεμμένο:

stolen

HERMES, H24 EAU DE TOILETTE. Με νότες από ροδόξυλο, νάρκισσο, φασκόμηλο και τη μεταλλική και θερμή νότα sclarene.

ISSEY MYIAKE, FUSION D'ISSEY EAU DE TOILETTE. Με νότες από λεμόνι, καρύδα, σανδαλόξυλο και patchouli.

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Πόσα κιλά θα χάσω σε μία εβδομάδα αν πίνω πράσινο τσάι και βάζω αδυνατιστικά;