Mega-guide: 30 αντηλιακά με χρώμα για να φοράς κάθε μέρα στο γραφείο αλλά και τα ΣΚ στη θάλασσα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 αντηλιακά με χρώμα για να φοράς κάθε μέρα στο γραφείο αλλά και τα ΣΚ στη θάλασσα

Έχουμε ένα αντηλιακό με χρώμα για κάθε ανάγκη και τύπο επιδερμίδας! Ρίξε μία ματιά και θα βρεις αυτό που θα φοράς συνέχεια από τώρα και στο εξής!

Όσες φορές και αν τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό όλο το χρόνο, δεν θα είναι αρκετές. Πολλές μας έχετε ακούσει και το έχετε κάνει μέρος της καθημερινότητάς σας όμως υπάρχουν και rebels στην παρέα μας! Είναι εκείνες που εξακολουθούν να φορούν το αντηλιακό τους αποκλειστικά και μόνο στην παραλία και αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Ο ήλιος «βλέπει» την επιδερμίδα σου και εκτός παραλίας (duh!)… Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω; Πρέπει να φοράς αντηλιακό πριν πας για καφέ, πριν πας στο γραφείο, πριν βγεις στον ήλιο για οποιοδήποτε λόγο. Μπορείς να το φορέσεις κάτω από το μακιγιάζ σου αλλά σήμερα θα σου προτείνουμε κάτι καλύτερο.

Αν είσαι επαναστάτης που δεν φορά αντηλιακό συνέχεια, παρακάτω θα βρεις 30 αντηλιακά με χρώμα που θα σε κάνουν να θέλεις να τα φοράς καθημερινά. Αν είσαι επιμελής φίλη μας και ενημερωμένη σχετικά με τον ήλιο, παρακάτω θα βρεις το νέο αντηλιακό που θα φοράς όλο τον χρόνο. Κάθε μία από τις tinted επιλογές που θα δεις παρακάτω απευθύνονται σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις επιδερμίδας, αντιμετωπίζουν μία πολύ ευρεία γκάμα προβλημάτων (πανάδες, ρυτίδες, ακμή, ερεθισμούς) και τα χρώματά τους είναι απίθανα φυσικά.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, κοίταξε προσεκτικά τις προτάσεις μας και σημείωσε ποια tinted αντηλιακά θα δοκιμάσεις στα φαρμακεία και τα καταστήματα καλλυντικών ώστε να βρεις αυτό που θα φοράς στη δουλειά, στον καφέ και στην θάλασσα!

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 προϊόντα για να καταπολεμήσεις τους διεσταλμένους πόρους