10 μάσκες μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση και ασυναγώνιστη λάμψη

Μαρία Ροδίτη
10 μάσκες μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση και ασυναγώνιστη λάμψη

Ένας οδηγός αγοράς με προϊόντα που θα σου φανούν άκρως απαραίτητα όλο το καλοκαίρι!

Ένα από τα βασικά προβλήματά σου το καλοκαίρι είναι οι άγριες, ξηρές άκρες και τα θαμπά μαλλιά. Ναι! Μπορεί και τον υπόλοιπο χρόνο να αντιμετωπίζεις αυτά τα θέματα, όμως τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται μια επιδείνωση. Οι λόγοι; Προφανείς!

Ο ήλιος καίει πιο δυνατά με αποτέλεσμα να ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου και να συμβάλλει στη θαμπή όψη τους. Παράλληλα, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας αφυδατώνουν πάρα πολύ την τρίχα. Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, σε τακτική βάση μέσα στην εβδομάδα; Μια hair care routine, που θα σου χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και- βέβαια- λάμψη.

Συνεπώς, εκτός από το σαμπουάν που καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, η ρουτίνα σου πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει και μία μάσκα μαλλιών. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Βλέπεις, η μάσκα είναι mini θεραπεία, που έχει στόχο να αναζωογονήσει τα μαλλιά και να τους δώσει ό,τι ακριβώς τους λείπει.

Γι’ αυτό, άλλωστε, οι περισσότερες μάσκες περιέχουν συστατικά, όπως έλαια, τα οποία είναι ικανά να παρέχουν θρέψη, ενυδάτωση και λάμψη στην τρίχα. Ας μη λέμε άλλα, όμως! Στην παρακάτω gallery έχουμε βρει για εσένα 10 υπέροχες μάσκες μαλλιών, που θα λατρέψεις! Κάποιες χαρίζουν άμεση ενυδάτωση, ενώ άλλες είναι ιδανικές για να χαρίσεις ασυναγώνιστη λάμψη στα μαλλιά σου. Ανακάλυψέ τις και… καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό της Φαίης Σκορδά για να αναβαθμίσεις την ψηλή αλογοουρά σου