7 καλοκαιρινά χτενίσματα ιδανικά για την παραλία

Μαρία Ροδίτη
7 καλοκαιρινά χτενίσματα ιδανικά για την παραλία

Τα πρώτα μπάνια άρχισαν και… χρειάζεσαι έμπνευση για τα μαλλιά σου!

It’s summertime, girl! Τα μπάνια στη θάλασσα ξεκίνησαν, έχεις ήδη πάρει τα καινούρια μαγιό και παρεό σου και ελπίζουμε και το αντηλιακό σου. Χωρίς αντηλιακό δεν πρέπει να πηγαίνεις πουθενά από εδώ και στο εξής και εννοείται πως πρέπει να μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά.

Γι’ αυτό δες τα επτά σημεία που συνήθως ξεχνάς να ψεκάσεις με αντηλιακό!

Επόμενο βήμα… τα μαλλιά

Σαν fashionable κορίτσι που είσαι, λοιπόν, και έχοντας ήδη φροντίσει για το outfit παραλίας, δεν πρέπει να επιμεληθείς και τα μαλλιά σου; Ε, ναι! Και για να έχεις στυλ, και για να βγάζεις Instagrammable φωτογραφίες και για να νιώθεις αυτοπεποίθηση, πρέπει να έχεις ένα… πλάνο για τα μαλλιά σου.

Καλά! Μη φανταστείς ότι θα κάθεσαι με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη με ισιωτικά και ψαλίδια για μπούκλες. Όχι, βέβαια! Το καλοκαίρι και ειδικά η παραλία «απαιτεί» ανάλαφρα χτενίσματα, κομψά αξεσουάρ μαλλιών και, βέβαια, όλη την καλή διάθεση για να γίνει ακόμα πιο πετυχημένο το beach hair look σου.

Τι σημαίνει στην πράξη αυτό; Ότι επιβάλλεται να κάνεις πλεξούδες και κοτσίδες, beach waves και half-up hairstyles, αλλά και – αν σε βολεύει- να αφήνεις ελεύθερα και ανέμελα τα μαλλιά σου.



Στην παρακάτω gallery θα πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Πώς θα φροντίσεις τα μαλλιά μετά την παραλία

Ξέρεις σίγουρα ότι το θαλασσινό νερό και το αλάτι βλάπτουν τα μαλλιά. Τα αφυδατώνουν, κάνουν ξηρές τις άκρες και θαμπή την όψη τους. Αυτόματα, αυτό σημαίνει ότι κι εσύ θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο σχολαστική με την περιποίηση των μαλλιών σου τους καλοκαιρινούς μήνες.

https://www.instagram.com/p/CPQ8QDkFp8S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι να έχεις ως προτεραιότητα, λοιπόν; Το καλοκαίρι και δη μετά το μπάνιο στη θάλασσα θα λούζεσαι και θα χρησιμοποιείς οπωσδήποτε conditioner και μάσκα μαλλιών. Τα μαλλιά σου έχουν τεράστια ανάγκη από ενυδάτωση και μόνο έτσι θα μπορέσεις να τους την προσφέρεις. Μην το ξεχνάς ποτέ!

Δες τώρα στην gallery επτά φανταστικά χτενίσματα παραλίας και... δοκίμασέ τα ASAP!

Cover photo: @jomakinmeblonde