#GeometricNails: Το πιο εύκολο nail art που σε βγάζει από ένα μεγάλο δίλημμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#GeometricNails: Το πιο εύκολο nail art που σε βγάζει από ένα μεγάλο δίλημμα

Τα γεωμετρικά σχέδια είναι εύκολα και πραγματικά μπορούν να σου «λύσουν» τα χέρια αφού δεν έχεις απολύτως κανέναν περιορισμό στα χρώματα. Μπορείς να κάνεις όλα τα χρώματα που σου αρέσουν!

Μία ακόμα Δευτέρα ξημέρωσε και αυτό το Σαββατοκύριακο, πέρασε πολύ γρήγορα. Δεν μας προσπέρασε, κάναμε πολλά πράγματα, ωστόσο ήταν πολύ λίγο και με πολύ καλό καιρό και έτσι μείναμε να θέλουμε και άλλο!

Εκτός από λίγο ακόμα ΣΚ όμως, θέλουμε και να χαλαρώσουμε αυτό το απόγευμα Δευτέρας και δεν βρίσκουμε καλύτερο τρόπο από το… μανικιούρ.


via GIPHY


Μας αρέσει πολύ να χαζεύουμε όμορφα σχέδια και να γεμίζουμε έμπνευση. Για το σημερινό nailspiration λοιπόν, διαλέξαμε τα γεωμετρικά nail art που είναι πανεύκολα και μας βγάζουν από ένα τεράστιο δίλημμα: Τι χρώμα να κάνω τα νύχια μου;

Αν θέλεις κάτι super fresh ρίξε μία ματιά εδώ

Τετράγωνα, κύκλοι, τρίγωνα, παραλληλόγραμμα και όλα τα λοιπά γεωμετρικά σχέδια συνθέτουν πανέμορφα μοτίβα για τα νύχια σου και οι χρωματικές επιλογές είναι αμέτρητες!

Μπορείς να συνδυάσεις muted καλοκαιρινά χρώματα ή φωτεινά, το κλασικό λευκό και μαύρο ή και αποχρώσεις του nude. Κάπως έτσι βαίνεις από το δίλημμα και εκμεταλλεύεσαι τη δημιουργικότητά σου.


via GIPHY


Εδώ έχουμε άλλα 20 τέλεια σχέδια!

Για να σε βοηθήσουμε από τη μεριά μας να χαλαρώσεις και να εμπνευστείς, διαλέξαμε και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 πανέμορφα σχέδια που βρήκαμε στο Instagram.

Κάνε ένα ακόμα scroll για να τα δεις όλα και μείνε συντονισμένη γιατί –όπως ξέρεις- καθημερινά σου δίνουμε ιδέες για τα νύχια σου και αφορμή να φτιάξεις έναν καφέ και να χαλαρώσεις!

Δες εδώ τι σου προτείναμε για το Σάββατο που πέρασε