Ομορφιά το καλοκαίρι: Οι ειδικοί των Laserskin Solutions μας αποκαλύπτουν όλα τα do’s και τα don’ts

Ομορφιά το καλοκαίρι: Οι ειδικοί των Laserskin Solutions μας αποκαλύπτουν όλα τα do’s και τα don’ts

Επικοινωνήσαμε με τους πλέον καταξιωμένους ειδικούς για να μας λύσουν όλες τις καλοκαιρινές, skincare απορίες

Με το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ και τις άδειές μας να πλησιάζουν, έχουμε ανάγκη για ανανέωση, ομορφιά και περιποίηση. Φυσικά, η επιδερμίδα και το σώμα μας, δεν έχουν τις ίδιες απαιτήσεις χειμώνα και καλοκαίρι. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι. Είναι τα λεγόμενα do’s & don’ts που όλες πρέπει να ξέρουμε. Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου λοιπόν, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με τους top ειδικούς, δηλαδή με τα βραβευμένα επιστημονικά κέντρα αισθητικής και αποτρίχωσης Laserskin Solutions.

Winner Awards Digital Badge 2020 1

Στα MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards 2020, τα επιστημονικά κέντρα αισθητικής Laserskin Solutions, απέσπασαν το παγκόσμιο βραβείο «Aesthetic Practice of the Year». Τα βραβεία για κάθε κατηγορία, απονέμονται σε 4 επιχειρήσεις ανά τον κόσμο, με γεωγραφικό διαχωρισμό. Οι 4 περιφερειακοί νικητές προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ασία και την Αυστραλία που λαμβάνουν από κοινού βραβείο και τέλος, τον υπόλοιπο κόσμο (Rest of the World), το οποίο και απέσπασαν τα Laserskin Solutions.

laserskin solutions xoros

Γιατί είναι όμως τόσο σημαντικό ένα τέτοιο βραβείο; Τα MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards, είναι ουσιαστικά τα «Oscars» της βιομηχανίας της ομορφιάς! Η επιστημονική επιτροπή καλείται κάθε χρόνο να αξιολογήσει τα κλινικά αποτελέσματα στις αισθητικές περιποιήσεις και παρεμβάσεις ανά των κόσμο, και να αναδείξει τους καλύτερους. Κέντρα αισθητικής, δερματολογικά ιατρεία, ιατρεία πλαστικής χειρουργικής, αλλά και ιατρικά μηχανήματα και επαγγελματικά καλλυντικά προϊόντα, αξιολογούνται με τα πλέον αυστηρά κριτήρια και τα Laserskin Solutions «έλαμψαν» αποσπώντας ένα από τα πρώτα βραβεία.

Οι ιδιοκτήτριες των Laserskin Solutions, Παναγιώτα Μαθιουδάκη και Μαρία Νίκου δήλωσαν: «Σε μία δύσκολη χρονιά, με τα συνεχή lockdowns και τα περιοριστικά μέτρα, βλέπουμε τους κόπους των προηγούμενων ετών να ανταμείβονται. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να προσφέρουμε στις φίλες που μας εμπιστεύονται τις καλύτερες υπηρεσίες, πάντα επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια τις συνεργασίες μας. Για το 2021 ετοιμάζουμε νέα πράγματα και πολλές εκπλήξεις, ελάτε να γνωριστούμε». Αυτό και κάναμε!

Έχοντας ανάγκη την ανανέωση, την περιποίηση και την εξειδικευμένη φροντίδα που μόνο τα Laserskin Solutions μπορούν να μας προσφέρουν, επικοινωνήσαμε με τις κυρίες Μαθιουδάκη και Νίκου ώστε να μας μιλήσουν για τα do και τα don’t του καλοκαιριού, να μας προτείνουν θεραπείες και να μας γεμίσουν συμβουλές και ομορφιά!

Στιγμιότυπο οθόνης 11

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες που κάνετε πριν το καλοκαίρι;

Σίγουρα η αποτρίχωση, ο βαθύς καθαρισμός προσώπου και μία σειρά ενυδατώσεων είτε με τη χρήση προϊόντων, είτε με την χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων. Ασφαλώς, η μεσοθεραπεία μας δίνει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στα Laserskin Solutions, η μεσοθεραπεία microneedling με dermapen, δεν απαιτεί ενέσεις και δεν πονάει καθόλου. Η εφαρμογή γίνεται με ειδικούς ορούς, των οποίων η απορροφητικότητα από την επιδερμίδα αυξάνεται λόγω μιας καινοτόμου συσκευής το Dermapen. Το αποτέλεσμα είναι πιο σφριγηλό και νεανικό δέρμα που λάμπει από υγεία.


Υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που προτείνετε στις πελάτισσές σας;

Πάντα δουλεύουμε με αυστηρά και επιστημονικά πρωτόκολλα, αυτά ποικίλουν από το είδος της περιποίησης αλλά και τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας.

Φθάνοντας στα Laserskin Solutions, εξετάζονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου και στη συνέχεια διαμορφώνεται ένα εξειδικευμένο, sur mesure πρωτόκολλο που έχει σαν στόχο να διορθώσει αυτά που σε ενοχλούν και να σε προετοιμάσει όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

protokolo laserskin

Πότε πρέπει να ξεκινήσει κάποιος λέιζερ για να είναι έτοιμος το καλοκαίρι;

Η καλύτερη εποχή είναι το φθινόπωρο, ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι ένας κύκλος συνεδριών με αριθμό ικανό, να μας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σκέψου ότι περίπου 6-8 συνεδρίες για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, χωρίς την ανάγκη του ξυραφιού.

Μπορεί κάποιος να κανονίσει συνεδρία αποτρίχωσης αφού έχει μαυρίσει;

Δυστυχώς όχι, το μαύρισμα είναι η κύρια αντένδειξη για την εφαρμογή laser αποτρίχωσης. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά δυσάρεστο: Αποχρωματισμός της επιδερμίδας στην καλύτερη περίπτωση, δημιουργία «μπαλωμάτων» ή και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εγκαύματα. Πολλές φορές ακούμε ή διαβάζουμε για laser που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα. Αυτά δεν είναι παρά διαφημιστικά τρικ. Προφανώς με τις κατάλληλες ρυθμίσεις (χαμηλώνοντας εντάσεις κτλ) ένα laser μπορεί να εφαρμοστεί σε μαυρισμένο δέρμα χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, δεν θα είναι όμως αποτελεσματικό έναντι της τριχοφυΐας.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούν τα βραβευμένα Laserskin Solutions, είναι το πλέον σύγχρονο, ασφαλές και αποτελεσματικό laser Αλεξανδρίτη.

laserskin alexandritis

Ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στην περιποίησή τους το καλοκαίρι;

Το κυριότερο λάθος είναι ότι αμελούν την ενυδάτωση της επιδερμίδας τους, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πρέπει να πίνουμε πολύ νερό, να προστατεύουμε το δέρμα μας με καθημερινή χρήση αντηλιακού υψηλού δείκτη προστασίας και να εφαρμόζουμε σε πρόσωπο και σώμα ενυδατικές κρέμες. Ο ήλιος μας δίνει ζωή, αλλά ταυτόχρονα ταλαιπωρεί την επιδερμίδα μας όταν αυτή εκτίθεται παρατεταμένα στην ηλιακή ακτινοβολία.


Από ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσουν τις περιποιήσεις αντιγήρανσης;

Η βιολογική γήρανση ξεκινάει αμέσως αφού σταματήσει η ανάπτυξη. Σκέψου ότι ένας αθλητής, ήδη από τα 30 του, θεωρείται μεγάλος και μειώνονται οι αποδόσεις του. Συνεπώς θα πρέπει από πολύ μικρή ηλικία, να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας, ώστε να παρατείνουμε την νεανική όψη της όσο το δυνατόν περισσότερο. Φυσικά δεν εφαρμόζουμε δραστικά αντιγηραντικά συστατικά σε κυρίες που είναι στα 30 τους, αλλά σίγουρα ξεκινάμε με αυτά που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

laserskin skin

Πόσο γρήγορα είναι τα αποτελέσματα;

Η σύγχρονη γυναίκα δεν έχει χρόνο να περιμένει. Έτσι κάθε τι που επιλέγουμε για εκείνη πρέπει να έχει αμεσότατα αποτελέσματα και με παρατεταμένη διάρκεια. Πάντα, φεύγοντας από τον χώρο μας, μία γυναίκα καταλαβαίνει την διαφορά στο πριν και το μετά. Απλά σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή, μέχρι να ολοκληρωθεί ένας μικρός κύκλος συνεδριών για το τελικό αποτέλεσμα του 100%.

Αυτό λοιπόν που θα πρέπει όλες να κάνουμε, είναι να επισκεφθούμε τα βραβευμένα Laserskin Solutions, να συζητήσουμε με τους ειδικούς τις δικές μας καλοκαιρινές ανάγκες και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι πανέτοιμες και πιο όμορφες από ποτέ. Μάλιστα, αυτό τον καιρό, «τρέχουν» μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές συνεπώς σπεύσε στο www.laserskin.gr για να μάθεις περισσότερα και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τα επίσημα Laserskin Solutions accounts: