Glow drops: Πώς θα χρησιμοποιήσεις το απόλυτο προϊόν λάμψης

Glow drops: Πώς θα χρησιμοποιήσεις το απόλυτο προϊόν λάμψης

Είναι φέτος πρόταση όλων των κορυφαίων make up artists.

Κακά τα ψέματα κορίτσια, το καλοκαίρι όλες θέλουμε να είμαστε υπέρλαμπρες, μαυρισμένες και με όμορφο δέρμα. Μπορεί να μην χρησιμοποιούμε βαρύ μακιγιάζ γιατί στόχος μας είναι να δείχνουμε όσο πιο φυσικές- φρέσκιες γίνεται ωστόσο φροντίζουμε κάθε μας look να είναι εντυπωσιακό. Το highlighter ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα την καλοκαιρινή περίοδο αφού προσθέτει λάμψη και ζωντάνια σε κάθε μας look.

Tι είναι τα glow drops

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα υγρό highlighter. Είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς σωστά αφού δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα προϊόν ομορφιάς το οποίο μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει το πρόσωπό μας, με λίγες μόνο κινήσεις. Μπορείς να το εφαρμόσεις στα μήλα, στη ράχη της μύτης, κατά μήκος των ζυγωματικών και όπου αλλού θες να δώσεις λάμψη.

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις τα καλύτερα προϊόντα λάμψης για το σώμα.



Πώς να χρησιμοποιήσεις τα glow drops

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να εφαρμόσεις σωστά το προϊόν στο πρόσωπό σου ωστόσο πρέπει να είσαι ελάχιστα προσεκτική για να μην το παρακάνεις. Για ένα πιο φυσικό look μπορείς να αναμείξεις λίγες σταγόνες με το foundation σου (το makeup εννοώ) και να εφαρμόσεις ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο με σφουγγαράκι ή πινέλο.

https://www.instagram.com/p/CPLPGooLqA-

Αντίθετα αν θες ένα πιο βραδινό look και ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφάρμοσε ταμποναριστά μια σταγόνα απευθείας στην επιδερμίδα και δούλεψε καλά το προϊόν ώστε να δημιουργήσεις σκιάσεις. Ουσιαστικά θα το δουλέψεις σαν highlighter για να προσθέσεις φως στα επιθυμητά σημεία.

Πηγή κεντρικής: @ollla_hollla

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα 5 υγρά highlighter που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.