Έγινες μούσκεμα; Τips για να μην φριζάρουν άλλο τα μαλλιά σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Έγινες μούσκεμα; Τips για να μην φριζάρουν άλλο τα μαλλιά σου

Πώς θα σώσεις την απόλυτη bad hair day με απλές κινήσεις.

Παρασκευούλα σήμερα, ντύθηκα, βάφτηκα, έκανα επιμελώς το πολυπόθητο ίσιωμα στα μαλλιά μου για να πάω κομψή στο γραφείο ωστόσο ο καιρός φρόντισε να μας τα κάνει για ακόμη μια φορά μούσκεμα. Είμαι σίγουρη πως όποτε αρχίζει βροχή, σαν γνήσια γυναίκα σκέφτεσαι: "Πάει το μαλλί μου".

Μεταξύ μας δεν υπάρχει χειρότερο feeling από το να συνειδητοποιείς ότι ξόδεψες άσκοπα χρόνο για να είσαι περιποιημένη και εν τέλη να δείχνεις πιο αχτένιστη από ποτέ. Δεν χρειάζεται όμως να απογοητεύεσαι γιατί υπάρχει λύση για κάθε beauty πρόβλημα. Ναι, κι όμως!

Πώς θα σώσεις την κατάσταση

Αρχικά στέγνωσε καλά τα μαλλιά σου και χτένισέ τα με μια χτένα ώστε να ξεμπερδέψεις τυχόν κόμπους. Ένα χτένισμα που δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ (όσο χάλια κι αν έγιναν τα μαλλιά σου) είναι το ponytail (aka η ψηλή αλογοουρά). Αν έχεις λίγη λακ χρησιμοποίησέ την για να τελειοποιήσεις το χτένισμα και να δείχνεις φρέσκια και περιποιημένη.

https://www.instagram.com/p/CPDtZRyHF2N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκμεταλλεύσου ό,τι αξεσουάρ έχεις όπως girly τσιμπιδάκια, τουρμπάνια ή scrunchies, που είναι άλλωστε μεγάλο hair trend φέτος. Μία ακόμη έξυπνη λύση είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια γαλλική πλεξούδα ή σε boxer braids για να δείχνεις λες και μόλις βγήκες από το κομμωτήριο. :)



https://www.instagram.com/p/CP9itDTDphQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: unsplash.com



Κάνε κλικ εδώ για να ανακαλύψεις όλα τα προϊόντα μαλλιών που θα σε σώσουν.