Dolce Diva: 5 tips για να κάνεις το πιο καυτό μακιγιάζ και να νιώθεις σαν πραγματική Diva!

Dolce Diva: 5 tips για να κάνεις το πιο καυτό μακιγιάζ και να νιώθεις σαν πραγματική Diva!

Η νέα, καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της KIKO Milano έφτασε και θα σου πούμε τι ακριβώς θα κάνεις για να αποκτήσεις το πιο καυτό, αισθησιακό αλλά ταυτόχρονα απλό μακιγιάζ κάθε ώρα της ημέρας.

Κλείσε τα μάτια σου για μία στιγμή και σκέψου ότι βρίσκεσαι στο Portofino. Ο ήλιος είναι καυτός, η ατμόσφαιρα μυρίζει άνθη νεραντζιάς και θάλασσα. Ένα κορίτσι κατεβαίνει από κάποιο σκάφος αραγμένο στη μαρίνα. Τα μαλλιά της είναι τυλιγμένα σε ένα πολύχρωμο μαντήλι και τα χείλη της έχουν το πιο ζουμερό φούξια χρώμα. Καθώς ο ήλιος χαϊδεύει το πρόσωπό της, η επιδερμίδα της λάμπει. Φαίνεται ακριβή, μοιάζει με σταρ του σινεμά, είναι μία Diva… Αυτό το κορίτσι μπορείς να είσαι εσύ φέτος το καλοκαίρι!

aaaa

Μπορεί το δικό σου Portofino να είναι ένα νησί των Κυκλάδων, και μπορεί να μην κατέβεις από σκάφος. Ο ήλιος όμως θα χαϊδέψει το πρόσωπό σου, τα χείλη σου θα τραβήξουν τα βλέμματα, το μακιγιάζ σου θα είναι αισθησιακό και απίθανα καυτό. Ναι, φέτος το καλοκαίρι θα μεταμορφωθείς σε πραγματική Diva με τη βοήθεια της νέας, καλοκαιρινής σειράς μακιγιάζ Dolce Diva της KIKO Milano και είμαστε εδώ για να σου πούμε όλα τα tips που θα χρειαστείς. Ας μιλήσουμε όμως για την Dolce Diva!

SUMMER DOLCE DIVA family 42043

Η καλοκαιρινή σειρά της KIKO Milano είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να αντέχει στις καυτές θερμοκρασίες και το νερό ενώ παράλληλα σε προστατεύει από τον ήλιο. Έχει φωτεινά χρώματα, sexy λάμψη, πρακτικά προϊόντα κάλυψης και τα πιο λαχταριστά nail colors. Έχει με λίγα λόγια, όλα αυτά που χρειάζεσαι για άψογα αισθησιακό, dolce diva μακιγιάζ από το πρωί ως το βράδυ. Πώς θα τα χρησιμοποιήσεις; Έχουμε και λέμε…

KIKO DOLCE DIVA 2 01 FACE 355 42118

#1 Για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Πριν κάνεις οτιδήποτε, θα εφαρμόζεις στην επιδερμίδα σου λίγη ποσότητα από τη βάση Perfecting Face Fluid SPF 50. Με μία κίνηση, προετοιμάζει την επιδερμίδα σου για να δεχτεί το μεικάπ και της παρέχει αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Και φυσικά μην ξεχάσεις τα χείλη σου… Ένα πέρασμα με το Protecting Lip Balm SPF 20, αρκεί για να τα προστατεύσεις.

KIKO DOLCE DIVA 1 EXTRA 034 42089

Έπειτα, βάλε λίγο από το Fresh Feel Foundation SPF 30 στο πρόσωπό σου, και με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι από το Blender Kit (ή με το Double-Ended Face Brush) άπλωσέ το με απαλές κινήσεις και πρόσθεσε περισσότερο στα σημεία που νιώθεις ότι θέλεις περισσότερη κάλυψη. Η υφή του είναι ελαφριά και «χτίζεται», το τελείωμά του απόλυτα φυσικό και η αίσθηση… ανύπαρκτη!

02 KIKO DOLCE DIVA 2 EXTRA 075 42122

EXTRA TIP: Αν κάνεις αυτό το μακιγιάζ για την παραλία ή αν θέλεις το αποτέλεσμα να κρατήσει πραγματικά για ατελείωτη ώρα, πέρνα λίγη ποσότητα από την Fresh Feel Setting Powder από τα σημεία που θέλεις να προστατεύσεις περισσότερο (μέτωπο, μύτη, πιγούνι και κάτω από τα μάτια).

KIKO DOLCE DIVA 1 EXTRA 091 42073

#2 Για ροδαλά μάγουλα και ηλιοκαμένη όψη

Ώρα να ενισχύσεις το μαύρισμά σου ή να… το δημιουργήσεις. Πάρε την απόχρωση Baked Bronzer που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου (Special Honey, Perfect Siena ή Fine Cocoa) και πέρασέ τη από τα σημεία που «βλέπει» περισσότερο ο ήλιος (μέτωπο, μύτη, ζυγωματικά και πιγούνι). Έπειτα, χαμογέλα πλατιά και με το Baked Blush Trio (περιέχει τις αποχρώσεις Sweet Biscuit, Better Coral και Sophisticated Mauve) δώσε χρώμα υγείας στα μήλα σου. Ολοκλήρωσε το look ταμπονάροντας ελάχιστη ποσότητα από το Glam Cushion Highlighter με τα δάχτυλά σου στα κόκαλα των ζυγωματικών, στο τόξο του φρυδιού και τη ράχη της μύτης. Ανάλογα με το είδος της λάμψης που χρειάζεσαι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις αποχρώσεις Beam of Gold (χρυσό), Rose Diamond (ασημί) ή Shine On Copper (μπρονζέ).

KIKO DOLCE DIVA 2 11 FACE 188 42415

EXTRA TIP: Δώσε λάμψη στο ντεκολτέ σου με το Baked Highlighter περνώντας είτε την απόχρωση Lively Champagne ή την Elegant Rose από τα κόκαλα του στέρνου σου.

KIKO DOLCE DIVA 1 EXTRA 353 42080

#3 Για sexy βλέμμα

Το βλέμμα σου το καλοκαίρι λέει πολλά! Μπορεί να είναι γεμάτο ενθουσιασμό ή flirty vibes. Μπορεί να κρύβει μυστικά ή την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, στην σειρά Dolce Diva της KIKO Milano θα βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να τα τονίσεις like a diva! Ξεκίνα με τις χρυσαφένιες αποχρώσεις που κρύβονται στις Eyeshadow Palettes στις αποχρώσεις Stylish Coral ή Sleek Mauve. Φόρα διαδοχικά τις σκιές από την ανοιχτότερη προς την πιο σκούρα τονίζοντας το σχήμα των ματιών σου και δίνοντας sexy χρώμα με εκτυφλωτική λάμψη.

KIKO DOLCE DIVA 2 EXTRA 104 42121

EXTRA TIP: Αν έχεις καστανά μάτια, προτίμησε την παλέτα Sleek Mauve που αναδεικνύει το χρώμα σου. Αν έχεις γαλανά ή πράσινα μάτια, η παλέτα Stylish Coral είναι ιδανική για εσένα.

KIKO DolceDiva loose eyeshadow 42058

Αν θέλεις ακόμα περισσότερη ένταση και βλέμμα που… λέει πολλά, τότε οι Magnetic Loose Eyeshadows είναι αυτό που χρειάζεσαι. Διάλεξε ανάμεσα στις 6 καυτές αποχρώσεις (White Holo, Gold Life, Soft Silk, Lost in Coral, Soft Taupe 06 Green Attitude) και συνδύασέ τις με ένα σαγηνευτικό cat eye που θα δημιουργήσεις με τη βοήθεια του Waterproof Eye Marker. Όσο για τις βλεφαρίδες σου (το πιο σημαντικό δηλαδή), θα τις τονίσεις με την Twist Brush Waterproof Mascara. Τα δύο βουρτσάκια της εναλλάσσονται για να σου χαρίσουν εντυπωσιακή καμπύλη, απίθανο μήκος, τρισδιάστατο όγκο και έντονο χρώμα!

EXTRA TIP: Τόνισε λίγο περισσότερο τις βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού για να ενισχύσεις το cat eye αποτέλεσμα.

KIKO DolceDiva eyebrow designer 42062

Μην ξεχάσεις τα φρύδια σου! Είναι η «κορνίζα» του προσώπου και ξέρουμε πόσο σε ταλαιπωρεί το καλοκαίρι. Τώρα μπορείς να πάψεις να ανησυχείς γιατί με το Eyebrow Definer θα τα σχηματίσεις, θα τα γεμίσεις και θα τα τονίσεις σαν σταρ του κινηματογράφου. Και όχι, δεν θα εξαφανιστεί το Dolce Diva αποτέλεσμα με το που θα ανέβει η θερμοκρασία.

EXTRA TIP: Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία του φρυδιού και κάνε πολύ απαλές, ανοδικές κινήσεις μέχρι να φτάσεις στην εξωτερική γωνία.

KIKO DOLCE DIVA 2 05 LIPS 152 42136

#4 Για καυτά χείλη!

Απαλά και τρυφερά, εντυπωσιακά και ζουμερά, σαγηνευτικά και αισθησιακά… Τα χείλη σου μπορούν να παίξουν ρόλο πρωταγωνιστή όλο το καλοκαίρι αρκεί να τους χαρίσεις το χρώμα που χρειάζονται. Ξεκινώντας με το super αδιάβροχο Waterproof Lip Liner (αντέχει ακόμα και στις βουτιές) σχημάτισε τα χείλη σου, τόνισέ τα και δημιούργησε μία πολύ σταθερή βάση.

KIKO DOLCE DIVA 2 EXTRA 030 42127

EXTRA TIP: Αν θέλεις να ενισχύσεις το σχήμα των χειλιών σου και να τα κάνεις μεγαλύτερα, κάνε το περίγραμμα λίγα χιλιοστά έξω από τα φυσικά όρια των χειλιών σου και μην ξεχάσεις να περάσεις το χρώμα από όλη τους την επιφάνεια.

Αφού κάνεις το περίγραμμα, έρχεται η ώρα για ζουμερό, ακαταμάχητο και απίστευτα σταθερό χρώμα καλοκαιριού! Το Long Lasting Lip Colour στις αποχρώσεις (Natural Rose, Posh Mauve, Posh Rose, Chic Brick, Posh Brown, Red Allure, Lovely Magenta και Attractive Burgundy) θα σου χαρίσει με ένα πέρασμα βελούδινο, ματ αποτέλεσμα μακράς διάρκειας ενώ θα ενυδατώσει τα χείλη σου χαρίζοντας άνετη αίσθηση. Και μάντεψε… Όλα τα χρώματα του Long Lasting Lip Colour έχουν και το αντίστοιχο, ασορτί Waterproof Lip Liner.

KIKO DolceDiva lip colour 42057

EXTRA TIP: Για ένα blurred, «just kissed» εφέ, χρησιμοποίησε ένα περίγραμμα λίγο πιο ανοιχτό από ότι το κραγιόν και κάνε καλό blending.

Τέλος, αν θέλεις επιπλέον λάμψη και super juicy αποτέλεσμα, υπάρχουν τα Glam-Lips Stylo στις αποχρώσεις Warm Sand, Ladylike Mauve και Luxury Magenta που μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή πάνω από οποιοδήποτε άλλο κραγιόν της σειράς Dolce Diva της KIKO Milano.

KIKO DolceDiva lip stylo 42054

EXTRA TIP: Μόλις ελάχιστη ποσότητα Glam-Lips Stylo στο κέντρο των χειλιών αρκεί για να τα κάνει να δείχνουν διπλάσια σε όγκο.

#5 Για το απόλυτο, καλοκαιρινό μανικιούρ

Η σειρά Dolce Diva περιλαμβάνει ΚΑΙ 4 μοναδικές αποχρώσεις βερνικιών για να δώσεις στα δάχτυλά σου καλοκαιρινό χρώμα που τονίζει το μαύρισμα στα χέρια και στα πόδια σου. Διάλεξε ανάμεσα στις αποχρώσεις Nail Lacquer Fine Coral, Special Mauve, Love In Violet και Cool Red για το απόλυτα κινηματογραφικό glam μακιγιάζ.

KIKO DOLCE DIVA 2 EXTRA 118 42116

EXTRA TIP: Ταίριαξε το κραγιόν σου με το χρώμα των νυχιών σου. Τα κραγιόν και τα βερνίκια της σειράς Dolce Diva Της KIKO Milano φτιάχτηκαν για να συνδυάζονται αρμονικά!

KIKO DolceDiva group 42056

Αφού κάνεις το πιο καυτό μακιγιάζ ever, μην ξεχάσεις να βάλεις την πολυτελή, ευωδιαστή και απίστευτα μεταξένια After Sun Cream στην τσάντα σου (μαζί με τα γυαλιά και το άρωμά σου). Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις παντού για άμεση ενυδάτωση, δροσιά και μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία Bellissima!

EXTRA TIP: Ταμπονάρισε λίγη ποσότητα στα ζυγωματικά, τα κόκαλα του ντεκολτέ σου και το κέντρο της γάμπας για τέλεια, καλοκαιρινή –και καυτή- λάμψη.

KIKO DolceDiva after sun cream 42061

Η KIKO MILANO Dolce Diva Collection είναι ήδη διαθέσιμη online και θα βρίσκεται στα καταστήματα από τις 14 Ιουνίου. Που είναι τα καταστήματα; Κάνε κλικ εδώ για να βρεις το κοντινότερο σε εσένα.