8 μανικιούρ της Kourtney Kardashian για να εμπνευστείς το επόμενο δικό σου

Μαρία Ροδίτη
8 μανικιούρ της Kourtney Kardashian για να εμπνευστείς το επόμενο δικό σου

Πάρε τον πρωινό καφέ σου και χάζεψε τα νύχια της Kourtney!

Το 2007, όταν και πρωτοξεκίνησε το reality «Keeping Up With the Kardashians» όλα ήταν τελείως διαφορετικά σε σχέση με σήμερα. Δεν υπήρχε Instagram, δεν υπήρχαν social media στη μορφή που υπάρχουν τώρα, με αποτέλεσμα να βλέπεις το στυλ και τις beauty επιλογές των αδελφών Kardashian μόνο μέσα από την τηλεόρασή σου.

Από το 2007 μέχρι και πριν λίγες μέρες που ολοκληρώθηκε το reality show, μία ήταν η περσόνα που απασχόλησε με την εμφάνισή της: η Kourtney Kardashian. Η αλλαγή της ήταν τεράστια, τα make up looks της εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, όπως και τα μαλλιά της. Για τα νύχια της δεν υπήρχαν και τόσο κοντινά πλάνα, ούτε και ήταν εφικτό να τα παρατηρήσεις με ένα πέρασμα του φακού πάνω τους. Με το Instagram, όμως, τώρα έχεις αυτήν τη δυνατότητα.



Η Kourtney τολμά στα νύχια της

Παρατηρώντας το Instagram της Kourtney Kardashian θα δεις πως κάνει τολμηρές επιλογές στα νύχια της. Δεν διστάζει να δοκιμάζει εξεζητημένα nail art, ενώ συγχρόνως πειραματίζεται με παραλλαγές των τάσεων της σεζόν.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι η Kourtney έκανε γαλλικό μανικιούρ, αλλά όχι με λευκή γραμμή. Προτίμησε την κόκκινη και τις pastel αποχρώσεις. Τόλμησε, επίσης, τα fluo βερνίκια εντυπωσιάζοντας τους followers της. Στην παρακάτω gallery θα δεις τα οκτώ πιο fun μανικιούρ της reality star για να πάρεις κι εσύ όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι αυτό το πρωινό Τετάρτης.

Για ακόμη περισσότερες ιδέες για νύχια δες... 15 Evel Eye Nails. Δεν θα σε πιάνει το μάτι με τίποτα!

Οι τάσεις στα νύχια αυτήν τη σεζόν

Το καλοκαίρι του 2021 ενδείκνυται να προτιμήσεις τα έντονα χρώματα στα νύχια σου, αλλά και τις pastel αποχρώσεις. Επίσης, φέτος είναι super hot τα minimal nail art. Ακόμη, μπορείς να «παίξεις» ανάμεσα σε γαλλικό μανικιούρ ή αφηρημένα σχέδια, αλλά και σε floral nail art.

https://www.instagram.com/p/CNcxEWYFt9e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για το σχήμα... Προτίμησε τα στρογγυλά νύχια! Είναι fashionable, βολικά και κολακεύουν απίστευτα τα δάχτυλα. Ας μη σου λέω άλλα, όμως… Απόλαυσε το πρωινό καφεδάκι σου και δες οκτώ fun nail art της Kourtney για μπόλικο #nailspiration.