Όμορφα μαλλιά το καλοκαίρι; Πες ναι στο αλατόνερο!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όμορφα μαλλιά το καλοκαίρι; Πες ναι στο αλατόνερο!

Όχι δεν εννοώ το νερό της θάλασσας αλλά το νέο must-have προϊόν του νεσεσέρ σου.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην πρωτεύουσα (για την ώρα) ωστόσο έχουμε ήδη μπει για τα καλά σε #summermood. Οι εμφανίσεις μας είναι πιο αέρινες, ανάλαφρες, το μακιγιάζ μας πιο φυσικό και όπως καταλαβαίνεις τα μαλλιά μας δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από τον κανόνα.

Το καλοκαίρι οφείλουν να είναι πιο ατημέλητα, σαν να έχεις γυρίσει από το μπάνιο στην θάλασσα. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει ένα προϊόν που μας βοηθάει να αποκτήσουμε το επιθυμητό beach inspired αποτέλεσμα στα μαλλιά μας. Ο λόγος για το salt spray (σπρέι με αλατόνερο) το οποίο είναι πανεύκολο στη χρήση του και θα σου «λύσει τα χέρια».



Πώς να το χρησιμοποιήσεις

1) Για τέλεια κυμματιστά μαλλιά

Οι επιλογές είναι πολλές! Μόλις βγεις από το μπάνιο και ενώ τα μαλλιά σου είναι ακόμα νωπά, ψέκασε μια γενναία ποσότητα salt spray δίνοντας έμφαση στις άκρες. Με τη βοήθεια των δαχτύλων σου δώσε την επιθυμητή κίνηση (σαν να κάνεις μπούκλες) και αν θες χρησιμοποίησε παράλληλα το πιστολάκι. Διαφορετικά μπορείς να αφήσεις πάντα τα μαλλιά να στεγνώσουν μόνα τους και να αποκτήσεις το πιο φυσικό, καλοκαιρινό wavy look (μεταξύ μας εγώ αυτό θα έκανα!). Περιττό να πω πως το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό για τις βόλτες σου στο νησί ;)

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις 3 πανεύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα.

mallia4

2) Για να φτιάξεις τέλειους ατημέλητους κότσους και πλεξούδες

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει κανένας λόγος τα μαλλιά μας να δείχνουν στημένα. Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα χτενίσματα όπως μια χαλαρή πλεξούδα, μία ψηλή ατημέλητη αλογοουρά ή ένας χαλαρός κότσος. Το salt spray θα τελειοποιήσει το look και θα δώσει αυτή την ξεχωριστή υφή.



Πηγή κεντρικής: @hairby.brittany

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα καλύτερα salt spray της αγοράς στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτό το καλοκαίρι για υπέροχα μαλλιά.