Κάνε δικό σου ένα ολοκληρωμένο σετ διορθωτικού μακιγιάζ της σειράς KORRES ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κάνε δικό σου ένα ολοκληρωμένο σετ διορθωτικού μακιγιάζ της σειράς KORRES ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ

3 τυχερές θα κερδίσουν τη νέα, καινοτόμα σειρά μακιγιάζ για επιδερμίδες με ατέλειες!

Αν έχεις επιδερμίδα έντονα λιπαρή, με ατέλειες ή τάση ακμής, ξέρουμε πώς νιώθεις και είναι λογικό η κατάσταση της επιδερμίδας σου να επηρεάζει ενδεχομένως την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. Δεν πρέπει όμως να αφήνεις καμία ατέλεια να σε καταβάλλει και να ορίζει το χαμόγελό σου. Είσαι πανέμορφη όπως ακριβώς είσαι!

KORRES

Ποιος άλλωστε ορίζει την τελειότητα; Εμείς την ορίζουμε και είναι στο χέρι μας να κάνουμε τις ατέλειες μας… αψεγάδιαστες! Ναι, ακούγεται οξύμωρο αλλά με τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά διορθωτικού μακιγιάζ KORRES ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό, να τελειοποιήσεις τις… α-τέλειές σου και να χαμογελάσεις ξανά, μόνιμα και πιο πλατιά από ποτέ. Θα σου εξηγήσουμε.

Η ολοκληρωμένη σειρά διορθωτικού μακιγιάζ KORRES ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ αποτελείται από 4 προϊόντα:

  • Την παλέτα KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ COLOUR-CORRECTING PALETTE LIMITED EDITION
  • Το concealer KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ CONCEALER SPF30
  • Το foundation KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION SPF15
  • Το compact foundation KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ COMPACT FOUNDATION SPF20

Η σύνθεσή τους, είναι εμπλουτισμένη με μαύρη πούδρα ενεργού άνθρακα, πυρίτιο και εκχύλισμα ροδιού και έτσι, μειώνουν τη λιπαρότητα, ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος και προσφέρουν ματ υφή. Το κάθε ένα ξεχωριστά αλλά και όλα μαζί συνδυαστικά, δημιουργούν έναν φωτεινό, ομοιόμορφο και βελούδινο καμβά χωρίς εφέ «μάσκας» και χωρίς να αισθάνεσαι ότι φοράς κάτι στην επιδερμίδα σου.

PALETTE

KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ COLOUR-CORRECTING PALETTE LIMITED EDITION

Πρόκειται για μία πρακτική παλέτα διόρθωσης χρώματος με 5 αποχρώσεις που φωτίζει, καλύπτει και εξομαλύνει κάθε ατέλεια. Το πράσινο «εξουδετερώνει» τις κοκκινίλες, το μωβ εξομαλύνει και φωτίζει τη θαμπή όψη, το κίτρινο εξουδετερώνει τις μπλε και μωβ δυσχρωμίες, το ιριδίζον ροζ φωτίζει και το πορτοκαλί καλύπτει μαύρους κύκλους και κηλίδες.

CONCEALER

KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ CONCEALER SPF30

Είναι ένα διορθωτικό concealer που προσφέρει υψηλή κάλυψη με μεγάλη διάρκεια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να καλύψεις τέλεια δυσχρωμίες, ατέλειες και μαύρους κύκλους. Συμπληρώνει τέλεια το foudation, μειώνει την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων και απορροφά τη λιπαρότητα. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

MAKEUP

KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION SPF15

Πρόκειται για ένα διορθωτικό, υγρό foundation που παρέχει μακράς διάρκειας, υψηλή κάλυψη εξομαλύνοντας τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και χαρίζοντας μεταξένιο, φυσικό αποτέλεσμα χωρίς εφέ «μάσκας». Η υφή του βασίζεται στην καινοτόμα τεχνολογία mousse-to-powder, και έτσι καλύπτει με ένα μόνο πέρασμα, απλώνεται εύκολα, λειαίνει την όψη του δέρματος και δημιουργεί έναν τέλειο «καμβά». Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.

COMPACT

KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ COMPACT FOUNDATION SPF20

Ένα πρωτοποριακό, compact foundation υψηλής κάλυψης και διάρκειας. Η καινοτόμα, κρεμώδης υφή του, καλύπτει άμεσα και απλώνεται εύκολα με ένα μόνο πέρασμα, λειαίνοντας την όψη του δέρματος, χωρίς το εφέ «μάσκας». Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για ρετούς και καμουφλάζ on the go! Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

Έχεις ενθουσιαστεί; Περίμενε μέχρι να τα δοκιμάσεις… Πιστεύουμε ότι θα σε ξετρελάνουν γι’ αυτό αποφασίσαμε να σου κάνουμε ένα τέλειο δώρο! 3 τυχερές μπορούν να κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο σετ της σειράς διορθωτικού μακιγιάζ KORRES ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ και για να είσαι μία από αυτές δεν έχεις παρά να κάνεις τα εξής:

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24/6 ως τις 1/7 και εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού

Καλή επιτυχία!