Πετάμε τις μάσκες! Ζήτω τα κραγιόν! 9 για να διαλέξεις (+3 μολύβια που πάνε με όλα)

Μαρία Ροδίτη
Πετάμε τις μάσκες! Ζήτω τα κραγιόν! 9 για να διαλέξεις (+3 μολύβια που πάνε με όλα)

Ώρα να φορέσεις ξανά και ξανά το αγαπημένο σου beauty item!

Από σήμερα τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους! Προσωπικά, η χαρά μου είναι τεράστια. Είχα κουραστεί να φορώ τη μάσκα πάντα και παντού και ειδικά με αυτόν τον καύσωνα δεν άντεχα άλλο. Άσε που είχα στερηθεί το πιο αγαπημένο μου beauty item: το κραγιόν μου!

Ξέρεις ποιο είναι το πιο δημοφιλές κραγιόν σε όλο τον κόσμο; Μάθε εδώ!

Κραγιόν, αγάπη μου!

Παραδέξου το! Ό,τι κι αν σου συμβαίνει, όσο περίεργη ή κακή διάθεση κι αν έχεις, ένα φωτεινό κραγιόν είναι ικανό να σε κάνει να χαμογελάσεις και πάλι. Το κραγιόν, βρε παιδί μου, είναι αυτό που αλλάζει όλη την εικόνα του προσώπου μας.

Πραγματικά κι εντελώς άβαφη να παραμείνεις, βάζοντας ένα κραγιόν αλλάζεις ολόκληρη. Συμφωνείς; Γι’ αυτό κι εγώ σήμερα αποφάσισα να σε δελεάσω να οδηγηθείς… στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών ή να κάνεις στοχευμένο online beauty shopping. Έκανα ρεπορτάζ αγοράς, λοιπόν, και βρήκα τα εννέα πιο ωραία, κολακευτικά και σταθερά κραγιόν που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή!

https://www.instagram.com/p/CNUgVJcBKJm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι ώρα να ανανεώσεις τη συλλογή σου, μετά από τόσο καιρό αποχής από τα κραγιόν, και να φορέσεις όλες τις καλοκαιρινές αποχρώσεις. Κόκκινο, πορτοκαλί, κοραλλί, ροδί, φούξια, ροζ, nude. Σου βρήκα τα πάντα!

Και, βέβαια, μην ξεχάσεις ένα μολύβι χειλιών, που… θα σταθεροποιήσει για ώρες το κραγιόν σου. Είναι must!

Μολύβι χειλιών το… σωτήριο

Το μολύβι χειλιών έχει αρκετές χρήσεις. Μπορείς να το βάλεις για να «κλέψεις» και να δημιουργήσεις την εντύπωση ότι έχεις μεγαλύτερα χείλη. Μπορείς, όμως, να το χρησιμοποιήσεις και για να σταθεροποιηθεί ακόμα καλύτερα το κραγιόν σου.



Για να μείνει αναλλοίωτο για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Ειδικά τώρα με τη ζέστη και τον καύσωνα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις στο μακιγιάζ σου. Γι’ αυτό… μη σκας. Κι από αυτά σου’ χω!

Προετοιμάσου, λοιπόν, από τώρα για να είσαι πανέτοιμη και υπέρλαμπρη το Σαββατοκύριακο. Γιατί ναι! Και μόνο με το κραγιόν σου μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις.