10 μπλε mascara για να κάνεις το ωραιότερο καλοκαιρινό makeup

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 μπλε mascara για να κάνεις το ωραιότερο καλοκαιρινό makeup

Είναι αναμφίβολα ένα από τα must-have προϊόντα του νεσεσέρ σου.

Η αλήθεια είναι πως καμία γυναίκα δεν χρησιμοποιεί υπερβολικά βαρύ μακιγιάζ την καλοκαιρινή περίοδο. Κι αν το κάνει, το μετανιώνει (σίγουρο αυτό!) λίγο αργότερα αφού η ζέστη δεν είναι σε καμία περίπτωση σύμμαχός μας. Μεταξύ μας, δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy-εντυπωσιακό από ένα φυσικό, δροσερό makeup με ηλιοκαμμένη επιδερμίδα και γήινες αποχρώσεις.

Αυτό το mascara hack θα κάνει τα μάτια σου κουκλίστικα!

Καλοκαίρι θα πει... χρώμα

Όπως καταλαβαίνεις ήρθε η ώρα να περιορίσεις τη λίστα καλλυντικών που θα χρησιμοποιείς στις καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά και για τις εμφανίσεις σου στην πόλη. Less is more λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι! Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα και μόνο προϊόν που δεν θα λείπει από το νεσεσέρ μας, αυτό είναι αναμφίβολα η mascara. Δίνει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες μας ενώ τονίζει το βλέμμα, κάνοντάς το αυτομάτως πιο εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/B8MVdk2JM-x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάλε λοιπόν φέτος λίγο χρώμα στη ζωή σου και στο μακιγιάζ σου για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα και να κάνεις τη διαφορά. Είναι καλοκαίρι άλλωστε και τα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν, προκαλώντας μας να τα υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Άσε λοιπόν για λίγο στην άκρη την αδιάφορη, μαύρη mascara σου και τόλμησε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό που θα αναβαθμίσει τα looks σου.

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις 10 μπλε mascara που ξεχώρισα και σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι για να ξεχωρίσεις.

Πηγή κεντρικής: @_makeupbykerry

5 mascara tips για να έχεις πάντα εντυπωσιακές και μακριές βλεφαρίδες. Kάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις όλα.