Αυτό το mascara hack θα κάνει τα μάτια σου κουκλίστικα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό το mascara hack θα κάνει τα μάτια σου κουκλίστικα!

Θα το κάνεις συνέχεια!

Τα hacks για τη μάσκαρα είναι κάμποσα. Αφορούν κυρίως την πυκνότητα και το μήκος των βλεφαρίδων και πολλά είναι τρόποι για να αποφύγεις τις μουντζούρες που συχνά συμβαίνουν. Το τελευταίο hack που ανακαλύψαμε όμως έχει να κάνει με τις χειμερινές πασαρέλες και το πιο εντυπωσιακό eye look το οποίο και είδαμε στο show του οίκου Rokh. Ναι, εκεί που είχαμε δει και τις στέκες αλυσίδες. Δες από κοντά πως φόρεσαν τη μάσκαρα τα μοντέλα.

Rokh emn F20 001

Η μάσκαρα έχει φορεθεί «βαριά» και οι κάτω βλεφαρίδες για να θυμίζουν μάτια κούκλας. Είναι ό, τι πιο effortlessly sexy είχαμε δει και όταν ανακαλύψαμε το παρακάτω hack στο Instagram σχεδόν τσιρίξαμε από χαρά! Η μάσκαρα άλλωστε, μας αφορά περισσότερο φέτος που θα φοράμε μάσκα παρά ποτέ! Πάτα play…


https://www.instagram.com/p/CEM9oKJobRM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είδες, η makeup artist του video πήρε άφθονη ποσότητα μάσκαρα με το τσιμπιδάκι των φρυδιών της και με αυτό την τοποθέτησε στις κάτω βλεφαρίδες, δημιουργώντας τούφες. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά κουκλίστικο και πολύ διαφορετικό και θα το φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ.

Ένα πράγμα θέλουμε μόνο να προσέξεις, να απολυμάνεις πολύ καλά το τσιμπιδάκι σου πριν το ακουμπήσεις στη μάσκαρα και τα μάτια σου και φυσικά να μην… τραβήξεις!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Τι θα συμβεί αν δεν λούσω τα μαλλιά μου για πολλές μέρες;