#LimeNails: Το πιο δροσερό, καλοκαιρινό μανικιούρ πάει σε όλες!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#LimeNails: Το πιο δροσερό, καλοκαιρινό μανικιούρ πάει σε όλες!

Τα νύχια μας το καλοκαίρι δανείζονται το χρώμα των μοσχολέμονων και γεμίζουν δροσιά κάθε μας εμφάνιση. Θα τα λατρέψεις, πάμε στοίχημα!

Τα μοσχολέμονα aka limes, είναι πιο γλυκά από τα λεμόνια. Όχι, δεν είναι actually γλυκά, απλά δεν είναι τόσο ξινά όσο τα λεμόνια και τα προτιμάμε στα κοκτέιλ μας.

Τα μοσχολέμονα επίσης, έχουν και απίστευτα καλοκαιρινό, δροσερό πράσινο χρώμα. Οι αποχρώσεις του κυμαίνονται από το πολύ ανοιχτό (οριακά φωσφοριζέ) ως το αρκετά σκούρο και μας αρέσουν όλες.

Βλέπεις, το τόσο ανοιχτό πράσινο, είναι ό, τι πρέπει για τα καλοκαιρινά μανικιούρ και πεντικιούρ και τονίζει το μαύρισμα μοναδικά.

Δες εδώ μερικά ακόμη, τέλεια nail art


via GIPHY


Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα με καύσωνα, αφιερώνουμε το daily nailspiration στα #LImeNails και τα σχέδια που βρήκαμε στο Instagram.

Οι αγαπημένες μας nail artists, χρησιμοποίησαν τις αποχρώσεις των Lime για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά μανικιούρ για το καλοκαίρι και διαλέξαμε τα πιο όμορφα.

Όπως πάντα, τα βάλαμε σε μία gallery για να τα δεις (και να κρατήσεις τα screenshots) που χρειάζεται και θα τη βρεις με ένα ακόμα scroll.

Κάνε λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα δροσιάς, γέμισε εικόνες καλοκαιρινές και σχέδια πανέμορφα και όλα θα πάνε καλά.

Καλή εβδομάδα queen!

Εδώ θα δεις πώς μπορείς να κάνεις ένα τέλειο nail art