Mega guide: 15 serum για ενυδάτωση και λύση σε κάθε θέμα της επιδερμίδας σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega guide: 15 serum για ενυδάτωση και λύση σε κάθε θέμα της επιδερμίδας σου

Θέλεις ενυδάτωση και αντιγήρανση; Έχουμε τον ορό που σου ταιριάζει. Έχεις ακμή αλλά θέλεις έναν ενυδατικό ορό; Έχουμε τον τέλειο. Σε απασχολούν οι πανάδες και νιώθεις το δέρμα σου αφυδατωμένο; Μην ψάξεις αλλού…

Καλοκαίρι: Ήλιος, θάλασσα, παιχνίδια στην παραλία και βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Όλα είναι τέλεια και πανέμορφα όμως, ενώ εσύ απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές στιγμές που περίμενες με ανυπομονησία όλο τον χρόνο, το δέρμα σου δεν περνάει πολύ καλά.

Οι συνθήκες του καλοκαιριού το ταλαιπωρούν και το αφυδατώνουν. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας από τον κλιματισμό στη ζέστη, η ξηρή ατμόσφαιρα ή η υπερβολική υγρασία, το αλάτι, ο ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες…


via GIPHY


Αντίξοες συνθήκες!

Αντιλαμβάνεσαι ότι η επιδερμίδα σου έχει να αντιμετωπίσει πολλά και αυτό που ζητά είναι πρώτα από όλα ενυδάτωση.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την ενυδάτωση, και πώς είναι το Α και το Ω για μία υγιή επιδερμίδα. Τι γίνεται όμως αν σε απασχολούν και άλλα προβλήματα;

Εδώ μπορείς να διαβάσεις για τις ρυτίδες στο μέτωπο

Θα θυσιάσεις την αντιρυτιδική προστασία επιλέγοντας ένα προϊόν εντατικής ενυδάτωσης; Και τι συμβαίνει με τις λιπαρές επιδερμίδες; Χρειάζεσαι πράγματι ενυδάτωση; Μην ανησυχείς, θα σου τα εξηγήσουμε όλα.

Αφενός, όπως διάβασες και στον τίτλο μας, θα μιλήσουμε για ορούς. Είναι το πιο δραστικό προϊόν της ρουτίνας σου και στοχεύει απευθείας στο πρόβλημα.


via GIPHY


Δεν χρειάζονται θυσίες

Ενώ λοιπόν, υπάρχουν ενυδατικοί οροί που «ξεδιψούν» την επιδερμίδα, υπάρχουν και άλλοι που έχουν διπλή και τριπλή δράση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτα προκειμένου να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη.

Έπειτα, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεσαι ενυδάτωση όσο τη χρειάζεται και ένα κορίτσι με ξηρή επιδερμίδα.

Αφού τα είπαμε όλα αυτά ας περάσουμε στον… ορο! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 15 ορούς που ενυδατώνουν εντατικά την επιδερμίδα και παράλληλα, αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχεις.

Ρυτίδες; Check! Πανάδες; Check! Ακμή; Check! Ό, τι και αν έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου θα το βρεις παρακάτω γι’ αυτό scroll queen και δώσε στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται.

Εδώ μπορείς να δεις αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες