Τrend alert! Εσύ ακόμη να φορέσεις παστέλ σκιές ματιών;

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τrend alert! Εσύ ακόμη να φορέσεις παστέλ σκιές ματιών;

Οι αποχρώσεις που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι για να εντυπωσιάσεις.

Τα παστέλ χρώματα έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια. Τα συναντάμε σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ αλλά και στο μακιγιάζ μας. Παστέλ αποχρώσεις στα μάτια, στα χείλη, στα ζυγωματικά, αποτελούν πρόταση όλων των κορυφαίων make up artists και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πρωταγωνιστήσει στο catwalk.

Βασικό τους πλεονέκτημα πως μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με διαφορετικούς τόνους σκιάς. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις πάνω από 2 χρώματα καλό θα ήταν να κάνεις nude τα χείλη για να διατηρήσεις μια ισορροπία και να μη δείξει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

4 παστέλ αποχρώσεις που πρέπει να βάλεις στα μάτια σου

https://www.instagram.com/p/CQl1RW9NHBq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Γαλάζιο

galazia skia copy


2) Ροζ

rozskia

3) Μωβ

mobskia

4) Πορτοκαλί

portokali

Πώς να υιοθετήσεις το trend

1) Mix n'match

Το παστέλ μακιγιάζ δεν αφορά μόνο το λιλά, το ροζ και το γαλάζιο. Είναι και το απαλό ροδακινί αλλά και το ανοιχτό πράσινο (που βλέπουμε παντού φέτος) και ο συνδυασμός τους δείχνει πολύ εντυπωσιακός. Τόλμησε να δοκιμάσεις mix n' match συνδυασμούς και να δημιουργήσεις φρέσκα, νεανικά looks.

2) Με μπρονζέ σκιές

Το καλοκαίρι το bronze μακιγιάζ έχει την τιμητιική του αφού όλες θέλουμε να δείχνουμε περισσότερο μαυρισμένες. Επίλεξε μια bronze σκιά και άπλωσέ την σε όλο το κινητό βλέφαρο. Πρόσθεσε μια παστέλ απόχρωση όπως μωβ ή ροζ στην εσωτερική γωνία του ματιού και ετοιμάσου να κλέψεις όλα τα βλέμματα.

3) Σαν eyeliner

Δοκίμασε να σχεδιάσεις μια εντυπωσιακή γραμμή με την παστέλ σκιά σου. Μπορείς πάντα να φορέσεις περισσότερα από ένα χρώματα και γενικά να πειραματιστείς.

https://www.instagram.com/p/CLmvgk5DecG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

10 μπλε mascara για να κάνεις το ωραιότερο καλοκαιρινό makeup



Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικές από τις ωραιότερες παστέλ σκιές της αγοράς που αξίζει να προσθέσεις στην beauty bag σου.

Πηγή κεντρικής: imaxtree.com