Heatwave alert! Χρειάζεσαι οπωσδήποτε αποσμητικό- 10 για να διαλέξεις

Μαρία Ροδίτη
Heatwave alert! Χρειάζεσαι οπωσδήποτε αποσμητικό- 10 για να διαλέξεις

Η ζέστη δεν αντέχεται, ο ιδρώτας παραμονεύει και το αποσμητικό είναι άκρως απαραίτητο.

Το κύμα καύσωνα των τελευταίων ημερών στη χώρα μας πραγματικά είναι ανυπόφορο. Η ζέστη δεν αντέχεται, το αίσθημα δυσφορίας ταλαιπωρεί όλους λίγο-πολύ και κάπου εκεί… κάνει την επίσκεψή του και ο επίμονος ιδρώτας.

Ξέρω! Κι εσένα είναι το χειρότερό σου να ιδρώνεις, να έχεις αυτήν την αίσθηση ότι κολλάς και να νιώθεις ότι μυρίζεις κιόλας. Μπορείς, όμως, όλα αυτά να τα γλιτώσεις, girl!

5 εύκολοι τρόποι να περιποιηθείς σωστά τις μασχάλες σου

Γιατί μυρίζει ο ιδρώτας;

Ναι! Το καλύτερο για τις μέρες του καύσωνα είναι να μένεις διαρκώς κάτω από το air condition, όμως έχεις και δουλειές. Δεν γίνεται να είσαι διαρκώς σε έναν κλειστό χώρο.

Και κάπου εκεί στο τρέξιμο πάνω έρχεται και σε επισκέπτεται ο ιδρώτας και η αναπάντεχη μυρωδιά του. Αναρωτιέσαι γιατί μυρίζει ο ιδρώτας; Θα σου εξηγήσω.

https://www.instagram.com/p/CQxq2cprCbd

Ο ιδρώτας από μόνος του δεν μυρίζει. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Ο ιδρώτας μυρίζει όταν έρθει σε επαφή με τα βακτήρια που βρίσκονται στο δέρμα σου. Αυτό που έχεις να κάνεις, λοιπόν, αυτές τις δύσκολες, «καυτές» μέρες είναι τα συχνά ντους.

Με καθαρή επιδερμίδα δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα. Ενισχυτικά, βέβαια, καλό είναι να χρησιμοποιείς και αποσμητικό.

Πουθενά χωρίς αποσμητικό

Αυτές τις μέρες του καύσωνα μην πας πουθενά χωρίς το αποσμητικό σου! Είναι το άκρως απαραίτητο beauty item της εβδομάδας αυτής χωρίς αμφιβολία.



Το αποσμητικό σου θα σε κρατήσει δροσερή και χωρίς ίχνος οσμής από τον ιδρώτα αφήνοντάς σε να αναδύεις ένα υπέροχο, ανάλαφρο άρωμα όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. Ναι, και στο μετρό ή το λεωφορείο όταν θα γίνεται χαμός από κόσμο και το θερμόμετρο θα δείχνει 40 βαθμούς.

Δες, λοιπόν, στην gallery 10 αποσμητικά-εγγύηση, που χρειάζεσαι ASAP και που δεν υπάρχει περίπτωση να σε προδώσουν!