Το face mist είναι η λύση που έψαχνες τις ημέρες του καύσωνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το face mist είναι η λύση που έψαχνες τις ημέρες του καύσωνα

Το must-have προϊόν του καλοκαιρινού μας νεσεσέρ.

Παρασκευούλα σήμερα και ακόμη μια εβδομάδα έκλεισε με την θερμοκρασία να βρίσκεται στα ύψη. Η ζέστη μας έχει ταλαιπωρήσει-αφυδατώσει σημαντικά γι'αυτό μην ξεχνάς να έχεις στην τσάντα σου αντηλιακό και ένα μπουκαλάκι νερό. Τα καλά νέα ωστόσο δεν σταματούν εδώ αφού πλέον μπορείς να επενδύσεις σε ένα προϊόν που θα κάνει την κατάσταση λίγο πιο υποφερτή. Ο λόγος για το face mist, το must-have του καλοκαιρινού μας νεσεσέρ. Συνέχισε όμως να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

Τι είναι το face mist

Τα face mist (ενυδατικά spray προσώπου) είναι συνθέσεις σε μορφή spray εμπλουτισμένες με διάφορα συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και προέρχονται συνήθως από ιαματικές πηγές. Βασικός ρόλος ενός face mist είναι να προσφέρει άμεση δροσιάκαι ενυδάτωση στηνεπιδερμίδα.

Heatwave alert! Χρειάζεσαι οπωσδήποτε αποσμητικό- 10 για να διαλέξεις

via GIPHY

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις

Tο προϊόν στο οποίο θα επενδύσεις μπορεί να έχει ακόμη περισσότερα οφέλη για το πρόσωπο όπως να περιορίσει τα σημάδια της γήρανσης, να ισορροπήσει το pH του δέρματος και να καταπραΰνει από ανεπιθύμητες. Το μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για το πιο χρηστικό προϊόν τις ημέρες του καύσωνα αφού αναζωογονεί άμεσα την αφυδατωμένη μας επιδερμίδα.

Extra tips

Οι χρήσεις του face mist δεν σταματούν όμως εδώ αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά στα πρησμένα μάτια, μετά τον καθαρισμό προσώπου αλλά και σαν boost ενυδάτωσης στην παραλία.



Το air condition ξηραίνει την επιδερμίδα - Τι μπορείς να κάνεις

facemist2

Πηγή κεντρικής: @beauty_and_seoul



Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα καλύτερα face mists της αγοράς για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.