10 μπλε σαμπουάν ιδανικά για καστανά μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
10 μπλε σαμπουάν ιδανικά για καστανά μαλλιά

Κοκκινίζουν τελευταία τα μαλλιά σου; Με αυτά τα σαμπουάν θα επαναφέρεις και πάλι το καστανό τους χρώμα!

Παραδέξου το! Έχεις κάνει μπόλικα μπάνια στη θάλασσα, έχεις πραγματοποιήσει τις εξορμήσεις σου σε κοντινούς νησιωτικούς προορισμούς και… έχεις πάρει ένα σοκολατί, υπέροχο χρώμα από τον ήλιο.

Γι’ αυτό και φοράς πια με άνεση το λευκό μαγιό σου και τα λευκά outfits σου. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τα καστανά μαλλιά σου έχουν κοκκινίσει από τον ήλιο. Ψυχραιμία! Αυτό συμβαίνει και υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις. Όχι! Ούτε στο κομμωτήριο θα πας, ούτε θα πάρεις νέα βαφή μαλλιών. Το πρόβλημά σου θα λυθεί με ένα μπλε σαμπουάν.

Λούζεσαι με silver σαμπουάν; Θέλουμε την προσοχή σου!

Τι είναι το μπλε σαμπουάν

Το μπλε σαμπουάν (ή μοβ ή silver) είναι ένα προϊόν, που διορθώνει το χρώμα των μαλλιών. Στην ουσία, πρόκειται για μια θεραπεία μαλλιών, που συνιστάται για τα καστανά μαλλιά, τα οποία κοκκινίζουν και για τα ξανθά μαλλιά που κιτρινίζουν.

Κάθε φορά, λοιπόν, που εσύ χρησιμοποιείς το μπλε σαμπουάν, αυτό εξουδετερώνει τους πορτοκαλί και κόκκινους τόνους των μαλλιών σου με αποτέλεσμα και πάλι να έχεις ένα λαμπερό, καθαρό καστανό χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CQfaVXAlNfG

Κάθε πότε να χρησιμοποιείς το μπλε σαμπουάν

Πολλή προσοχή! Το μπλε σαμπουάν δεν είναι ένα σαμπουάν καθημερινής χρήσης. Ούτε και μπορείς να το χρησιμοποιείς μέρα παρά μέρα. Αντιθέτως, είναι μια SOS θεραπεία μαλλιών, οπότε αυτό σημαίνει ότι η σωστή συχνότητα χρήσης είναι μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Πριν το χρησιμοποιήσεις, ωστόσο, κάνε το τεστ αλλεργιών μιας και μιλάμε για ένα σαμπουάν με μπλε χρώμα. Δοκίμασε σε ένα μικρό σημείο της επιδερμίδας το προϊόν για να δεις αν αντιδρά. Αν όλα είναι καλά, λούσου κανονικά.



Ποτέ, όμως, μη λουστείς με δύο χέρια μπλε σαμπουάν. Δεν χρειάζεται! Είναι καλύτερο να κάνεις ένα χέρι λούσιμο με μπλε σαμπουάν και να το αφήσεις στα μαλλιά σου για αρκετά λεπτά να δράσει.

Κι αν ψάχνεις μπλε σαμπουάν που… να κάνουν θαύματα στα καστανά μαλλιά σου, η παρακάτω gallery φτιάχτηκε για σένα. Δες 10 τέλεια μπλε σαμπουάν που θα σου λύσουν τα χέρια!