Λούζεσαι με silver σαμπουάν; Θέλουμε την προσοχή σου!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Λούζεσαι με silver σαμπουάν; Θέλουμε την προσοχή σου!

…και εσύ χρειάζεσαι τα φώτα μας.

Τα silver σαμπουάν μοιάζουν να φτιάχτηκαν στον παράδεισο από ολόξανθα Ουρί καβάλα σε μονόκερους. Ναι, ok, υπερβάλλουμε λίγο αλλά ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ τα μωβ σαμπουάν που απομακρύνουν και το τελευταίο ίχνος κιτρινίλα από τα ξανθά μαλλιά μας. Τα αγαπάμε τόσο πολύ που δυστυχώς πολλές φορές κάνουμε κατάχρηση και αν κάνουμε εμείς κατάχρηση, κάνεις και εσύ κατάχρηση.

silver sampouan niptiras

«Μα τι κακό μπορεί να συμβεί αν λούζομαι κάθε μέρα με silver;» θα αναρωτιέσαι. Ε λοιπόν, μάθαμε πως η τρίχα σου μπορεί να αναπτύξει ανοσία στις μωβ χρωστικές! Βασικά, θα συσσωρευτεί τόσο χρώμα στην τρίχα που στο τέλος, το σαμπουάν δεν θα κάνει τίποτα για την κιτρινίλα και θα βγαίνεις από το μπάνιο με το ίδιο χρώμα που μπήκες #the horror!

ksantha platine mallia

Επίσης, μη νομίζεις πως όλες οι κιτρινίλες είναι ίδιες. Αν ο κομμωτής σου έχει «φέρει» το χρώμα στην απόχρωση που θέλεις με τη βοήθεια ρεφλέ ή αν έχει κάνει κάποιο μικρό λάθος στο χρώμα τότε η κιτρινίλα ΔΕΝ θα βελτιωθεί με το silver. Ομοίως, το silver shampoo σου δεν θα κάνει τίποτα αν στο νερό που χρησιμοποιείς υπάρχουν στοιχεία όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο που κιτρινίζουν τα μαλλιά.

silver sampouan xeria

Αυτό που θέλουμε να πούμε και που μας τόνισαν οι κομμωτές, είναι πως το silver προορίζεται για χρήση μία φορά την εβδομάδα. Όχι για κάθε μέρα, όχι για κάθε δεύτερη μέρα. Μία φορά την εβδομάδα, μπορεί σαν λούζεσαι και να το αφήνεις στα μαλλιά σου για 5 λεπτά ώστε να απομακρύνει όλη την κιτρινίλα είτε είσαι ξανθιά είτε καστανή! Δεν το περίμενες ε; Κι όμως! Το silver σαμπουάν θα απομακρύνει και το κοκκίνισμα από τα καστανά μαλλιά. Μπορεί να μην έχει τόσο εμφανές αποτέλεσμα όσο στο ξανθό αλλά αν είσαι καστανή αξίζει να πάρεις ένα silver για τις ημέρες που το χρώμα σου κοκκινίζει πολύ.

Διάβασε ακόμα:

Queenettes Love: Αυτά είναι τα προϊόντα χειλιών που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ναι! Υπάρχει άρωμα που απωθεί τα κουνούπια και είναι ό, τι πιο sexy έχεις μυρίσει!

Κάνε αυτό το χτένισμα πριν κοιμηθείς απόψε και θα ξυπνήσεις με beach waves!

DPG Network