Γίνε μία από τις τυχερές που θα κερδίσουν μια ολοκληρωμένη σειρά Brightening Vitamin C της YOUTH LAB

Γίνε μία από τις τυχερές που θα κερδίσουν μια ολοκληρωμένη σειρά Brightening Vitamin C της YOUTH LAB

3 τυχερές θα κερδίσουν την πιο bright σειρά για πιο νεανική, λαμπερή επιδερμίδα. Έτσι η σειρά Brightening Vitamin C της YOUTH LAB. μπορεί να γίνει δική σου!

 

Η βιταμίνη C είναι πολύτιμη για τον οργανισμό μας. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε πιει όσες πορτοκαλάδες δεν ήπιαμε στην εφηβεία και έχουμε τονώσει τον εαυτό μας με τη βιταμίνη που ενισχύει το ανοσοποιητικό. Ήξερες όμως ότι η βιταμίνη C μπορεί να κάνει θαύματα και για την επιδερμίδα; Ίσως το έχεις ακουστά αλλά δεν ξέρεις ακριβώς το πώς και το γιατί. Θα σου τα εξηγήσουμε.

Η βιταμίνη C είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά. Ποιες είναι αυτές; Η ηλιακή ακτινοβολία, η μόλυνση του περιβάλλοντος και η «νέα απειλή», η μπλε ακτινοβολία των ηλεκτρονικών συσκευών. Αυτές οι επιθέσεις δημιουργούν ελεύθερες ρίζες, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν στην πρόωρη γήρανση, τις πανάδες, τη θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη και την έλλειψη φρεσκάδας.

pexels anna nekrashevich 7214840

Εκτός από αυτή την προστασία όμως, η βιταμίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος στον οργανισμό, πράγμα που σημαίνει ότι κάνει την επιδερμίδα σου πιο νεανική και φρέσκια. Μέχρι εδώ όλα είναι υπέροχα και η βιταμίνη C ένας πραγματικός υπερ-ήρωας. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα…

Η βιταμίνη C είναι ένα μόριο ιδιαίτερα ασταθές. Οξειδώνεται με το νερό και τον αέρα και δεν μπορεί να φτάσει στα σημεία όπου την έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Κάπου εδώ έρχεται η YOUTH LAB. με τη βιταμίνη C νέας γενιάς, το σταθεροποιημένo L-Ασκορβικό Οξύ, η οποία λύνει το παραπάνω πρόβλημα και μας χαρίζει όλα τα οφέλη της στο maximum.

pexels lisa 3922280

Αυτή τη νέα της καινοτομία, η YOUTH LAB. αποφάσισε να την κάνει μία νέα, πρωτοποριακή σειρά που έχει ως στόχο να κάνει την επιδερμίδα μας πιο λαμπερή, πιο υγιή, πιο νεανική και να την προστατεύσει από όλες τις εξωτερικές επιθέσεις. Καλωσόρισε στη ζωή σου την Brightening Vitamin C της YOUTH LAB.!

Αποτελείται από 3 μοναδικά προϊόντα που θα λατρέψεις.

BRIGHTENING VIT C SERUM

Ο ΟΡΟΣ BRIGHTENING VIT-C SERUM
Ένας ισχυρός ορός με 15% σταθεροποιημένο L-Ασκορβικό Οξύ (βιταμίνη C) που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, αναστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες, ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, καταπολεμά τις κηλίδες και αποκαθιστά τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης, εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά το οποίο προσφέρει επιπλέον αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει το αποτέλεσμα φωτεινότητας. Το εκχύλισμα καφέ φυκιών έρχεται να συμπληρώσει τις παραπάνω δράσεις παρέχοντας αντιρυτιδική δράση και ενίσχυση του δερματικού φραγμού, ενώ το «κοκτέιλ» ολοκληρώνεται με τη βιταμίνη του δέρματος, την Προβιταμίνη Β5.

Good to know: Ξεκίνα τη χρήση του 3 φορές την εβδομάδα και αύξησέ τη σταδιακά μέχρι να γίνει καθημερινή σου συνήθεια, πρωί και βράδυ.

Brightening vitC gel cream

Η ΚΡΕΜΑ BRIGHTENING VIT-C GEL CREAM
Ένα απολαυστικό κρεμοτζέλ που ενισχύει τον όγκο και την πυκνότητα της επιδερμίδας, ενθαρρύνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, ενώ αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τον ομοιόμορφο τόνο, χαρίζοντας πιο λαμπερή και νεανική όψη. Η σύνθεσή της περιέχει σταθεροποιημένη βιταμίνη C και είναι εμπλουτισμένη με φωσφολιπίδια ηλιοτροπίου που ενισχύουν τη φωτοπροστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και παράλληλα, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέποντας την πρόωρη εμφάνιση ρυτίδων. Ακόμα, η προβιταμίνη Β6, η βιταμίνη Β3 και η αλόη ενυδατώνουν βαθιά, επανορθώνουν τις φθορές από τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρουν ένα bright, αποτέλεσμα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.

Good to know: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις πρωί ή / και βράδυ. Ιδανικά συστήνουμε να ακολουθεί το City Guard Anti-Pollution Day Cream SPF 50 για προστασία από το μπλε φως, UVA, UVB, υπέρυθρη ακτινοβολία και ατμοσφαιρικούς ρύπους!

CITY GUARD ANTI POLLUTION DAY CREAM SPF 50

Η ΚΡΕΜΑ CITY GUARD ANTI-POLLUTION DAY CREAM SPF 50

Είναι ένας… «guard» που σε προστατεύει αποτελεσματικά ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, την ηλιακή ακτινοβολία και το μπλε φως. Περιέχει 100% φυσικά αντηλιακά φίλτρα και η καινοτόμα, μη λιπαρή σύνθεσή της επανορθώνει ενώ παράλληλα μάχεται ενάντια στους 5 βασικούς παράγοντες που προκαλούν την καθημερινή φθορά των κυττάρων. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με λιποδιαλυτό παράγωγο της Βιταμίνης C (Ascorbyl Tetraisopalmitate) σε σταθεροποιημένη και ενκαψυλιωμένη μορφή. Έτσι, προσφέρει μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση, διεισδύει καλύτερα, δεν ερεθίζει το δέρμα και δεν οξειδώνεται όπως η κλασική Βιταμίνη C, κρατώντας έτσι όλη τη δραστικότητά της. Ακόμη, το anti-pollution σύμπλεγμα που περιλαμβάνει η πρωτοποριακή αυτή σύνθεση, προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στην αποτοξίνωσή του. Τέλος, το μοριακό πλέγμα φυσικών βιοπολυμερών προσφέρει συνεχόμενη ενυδάτωση ενώ το ινδικό κάρδαμο ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου.

Good to know: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ακόμα και στην περιοχή των ματιών.

Ενθουσιάστηκες; Έχουμε ακόμα καλύτερα νέα για εσένα. 3 τυχερές μπορούν να κερδίσουν μία ολοκληρωμένη σειρά Brightening Vitamin C (τον ορό, την κρέμα ημέρας και την City guard). Η λαμπερή, προστατευμένη, νεανική επιδερμίδα χωρίς πανάδες που ονειρευόσουν είναι μόλις μερικά βήματα μακριά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:


https://www.instagram.com/p/CQ8POr3LSYy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 5/7 ως 9/7 και εδώ μπορείς να διαβάσεις τους όρους αναλυτικά.

Καλή επιτυχία!