Τα καρότα ανήκουν στο καλοκαίρι

Τα καρότα ανήκουν στο καλοκαίρι

Το καλοκαιρινό κιτ Yes To Carrots, σας συνοδεύει στις μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις σας.

Τα διάσημα καρότα λένε «Ναι» στο καλοκαίρι και σας προτείνουν ένα κιτ από τρία προϊόντα για το σώμα. Η σύνθεσή των προϊόντων της Yes to Carrots είναι πλούσια σε συστατικά φυτικής προέλευσης και χωρίς παραφίνες, γεγονός που την καθιστά ιδανική, ακόμη κι αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο.

Το απολεπιστικό προϊόν Gommage pour le Corps, δίνει λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα χάρη στα εκχυλίσματα ελαίων καρότου και αλάτων από τη Νεκρά Θάλασσα. Οι απολεπιστικές και καταπραϋντικές λειτουργίες του περιορίζουν τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας ανανεωμένη και απαλή επιδερμίδα.

Το τζελ Gel Douche Doux à Usage Quotidien, θα σας θυμίσει τι σημαίνει πραγματική απαλότητα, αφού χάρη στα άλατα από τη νεκρά θάλασσα και στα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει, αφήνει λεία την επιδερμίδα και φανερά αναζωογονημένη καθώς την καθαρίζει.

Η λοσιόν Lotion Hydratante pour le Corps θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Περιέχει χυμό από βιολογικά καρότα, εκχυλίσματα κολοκύθας, γλυκοπατάτας και πεπονιού. Η πλούσια σε άλατα από τη Μαύρη Θάλασσα σύνθεσή της, συμβάλλει στην εξαφάνιση των ελεύθερων ριζών ενώ αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, μεταξένια, απαλή και φρέσκια.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Sephora.