Πώς θα πετύχεις το hair trend που έχουν λατρέψει όλες οι Ελληνίδες celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς θα πετύχεις το hair trend που έχουν λατρέψει όλες οι Ελληνίδες celebrities

Τα κυματιστά μαλλιά είναι το πιο must χτένισμα για το φετινό καλοκαίρι.

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος επάνω μας και επηρεάζουν άμεσα την συνολική μας εμφάνιση. Δεν είναι κρυφό πως όλες οι γυναίκες θέλουμε να είναι υγιή, περιποιημένα και μακριά γι' αυτό κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να το επιτύχουμε.

Το καλοκαίρι οφείλουν να είναι όσο πιο ανέμελα αλλά παράλληλα όμορφα γίνεται και ευτυχώς υπάρχει ένα χτένισμα που μπορεί να μας χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Το hair trend που έχουν αγαπήσει οι Ελληνίδες celebs

Δεν είναι λίγες οι εγχώριες celebrities (Κατερίνα Καινούργιου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Φαίη Σκορδά, Ιωάννα Μαλέσκου) που έχουν εμφανιστεί με χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά τους, αποδεικνύοντας ότι μιλάμε για το απόλυτο hair trend της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CRFAuRwsQ-8

Πώς θα πετύχεις τα τέλεια κυματιστά μαλλιά

Σύμφωνα με τους κορυφαίους hair stylists το μυστικό είναι να μην εστιάσεις στις άκρες των μαλλιών σου αλλά στη μέση τις τρίχας. Πάρε μία τούφα και τύλιξέ την γύρω από το ψαλίδι για μπούκλες. Κράτα τις άκρες σου γιατί τις θέλεις ίσιες και φρόντισε να μην ανεβάσεις το ψαλίδι μέχρι τη ρίζα.

Επιπλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζεις το ψαλίδι για μπούκλες στην υψηλότερη θερμοκρασία αφού έτσι θα κάψεις τα μαλλιά. Αντιθέτως ρύθμισε το ψαλίδι στη μικρότερη δυνατή θερμοκρασία και επανέλαβε την διαδικασία σε όποιες τούφες χρειάζεται.

ΒΟΝUS TIP: Κυμματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα

Μετά το λούσιμο, χτένισε καλά τα μαλλιά σου και άπλωσε μία κρέμα styling (ή αφρό) της επιλογής σου. Πάρε λεπτές μικρές τούφες και στερέωσέ τες στις ρίζες των μαλλιών σου με τσιμπιδάκια. Κοιμήσου έτσι και μόλις ξυπνήσεις θα έχεις τα ωραιότερα beachy waves ever!

via GIPHY

Δες πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά, χωρίς θερμότητα, πανεύκολα (videos)



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα καλύτερα προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσεις για εντυπωσιακά κυματιστά μαλλιά.