Φαίη Σκορδά: Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα, σαν τη δική της, είναι απλό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Φαίη Σκορδά: Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα, σαν τη δική της, είναι απλό

Τα πόδια της είναι αδύνατον να τα αποκτήσουμε. Τη λαμπερή επιδερμίδα της όμως μπορούμε εύκολα να την έχουμε αρκεί να κάνουμε ό, τι και εκείνη!

Η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας κορίτσια εδώ στο beauty department. Αφενός είναι μία πραγματική beauty addict (έκανε double cleansing πριν γίνει τάση) και αφετέρου, θα μπορούσε να είναι μία από τις κολλητές μας.

Σήμερα όμως, δεν θα μιλήσουμε γενικά για την Φαίη αλλά ειδικά για την επιδερμίδα της που πάντοτε ακτινοβολεί. Στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, χαζεύουμε το μήκος των ποδιών της -πρώτα από όλα- και έπειτα ασχολούμαστε με το πόσο λαμπερό είναι το δέρμα της.


https://www.instagram.com/p/CRMkUbVHQxq

Η επιδερμίδα της έχει ακριβώς τη λάμψη που ονειρευόμαστε και εμείς για τη δική μας: Μοιάζει να ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω. Ναι, ξεκάθαρα δεν είναι όλες οι επιδερμίδες ίδιες και η Φαίη γεννήθηκε ΚΑΙ με αυτό το χάρισμα.

Εδώ θα δεις γιατί λέμε ότι η Φαίη έχει ένα απίθανο σώμα

Με τα κατάλληλα προϊόντα ωστόσο, και με σωστή φροντίδα, μπορούμε και εμείς να αποκτήσουμε αυτή την απαστράπτουσα επιδερμίδα. Δεν είναι άλλωστε πολύπλοκη υπόθεση…

To μυστικό!

Το μυστικό της είναι απλό: Πάρα πολύ καλή ενυδάτωση (εξωτερικά αλλά και εσωτερικά) και τακτική απολέπιση. Η Φαίη βλέπεις, προσέχει την διατροφή και την ενυδάτωση του σώματός της και δεν παραλείπει ποτέ μα ποτέ, να φορέσει κάποιο ενυδατικό προϊόν, ούτε και να απολεπίσει κάθε σπιθαμή του σώματός της.

fayskorda 21437293912658193838762103204535931736279036n

Με την απολέπιση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα επιτρέποντας στη νέα, λαμπερή επιδερμίδα της να αναπνεύσει, και παράλληλα να δεχτεί την πλούσια ενυδάτωση. Ξέρουμε ότι έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα λάδια αλλά στο μπουντουάρ της, θα βρεις κρέμες και λοσιόν και βούτυρα και ορούς.

Δες εδώ κρέμες σώματος που κοστίζουν κάτω από 10€

Δύο κινήσεις!

Δύο λοιπόν είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε όλες για να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα, σαν της αγαπημένης Φαίης: Απολέπιση και ενυδάτωση. Σχετικά με την απολέπιση, προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), προτείνω να ανταλλάξεις το απαλό σφουγγάρι σου με μία λούφα.

fayskorda 2176348965095945234464796519772364085952115n

Έτσι θα κάνεις απολέπιση κάθε φορά με το μπάνιο σου. Σχετικά με την ενυδάτωση τώρα, δεν ξέρω τις προτιμήσεις σου αλλά ξέρω τα πιο ενυδατικά και απολαυστικά προϊόντα για το καλοκαίρι.

Για να σε βοηθήσω λοιπόν, συγκέντρωσα αρακάτω τα δικά μου αγαπημένα και πιστεύω ότι, ανάμεσά τους, θα βρεις και εσύ αυτό που θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει. Όσο για τα πόδια της Φαίης… Αυτά δεν αντιγράφονται!

Εδώ μπορείς να δεις μερικά scrub σώματος αν δεν θες να αλλάξεις σφουγγάρι