We are superwomen! Αλλά μερικές φορές, μας λείπει μία ώθηση…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We are superwomen! Αλλά μερικές φορές, μας λείπει μία ώθηση…

H γυναίκα σήμερα, μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αλλά χρειάζεται μικρά διαλείμματα και ώθηση για να δώσει το 100% της...

Οι ρόλοι που καλούμαστε να αναλάβουμε καθημερινά ως γυναίκες είναι πολλοί. Η φροντίδα και η τρυφερότητα που δείχνουμε σε κάθε μας εγχείρημα, η δύναμη και η αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, η αξιοπρέπεια και η αφοσίωση που δείχνουμε, μας έχουν κάνει, όχι απλά να μοιάζουμε, αλλά να είμαστε πραγματικές super heroes, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν φορές ωστόσο που οι καταστάσεις μας προλαβαίνουν. Η ημέρα άλλωστε έχει μόλις 24 ώρες. Τότε είναι που, η λάμψη αυτής της υπέροχης αυτοπεποίθησης που δείχνουμε, αρχίζει να μειώνεται. Ναι, είμαστε παντοδύναμες και super heroes όμως, ακόμα και οι υπερ-ήρωες των κόμικς χρειάζονται ένα διάλειμμα. Αυτό χρειαζόμαστε –συχνά- και εμείς ως γυναίκες. Ως μητέρες και επαγγελματίες, ως επιστήμονες και ακροατές, ως problem solvers και ηγέτες, χρειαζόμαστε μία ώθηση για να μπορέσουμε να «ξυπνήσουμε» τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας.

valentina conde pPFZibBBLGc unsplash

Γνώριζες όμως, ότι όλα τα παραπάνω συμβαίνουν και στην επιδερμίδα μας; Ούσα η μεγαλύτερη έκταση του σώματός μας, καλείται να μας προστατεύσει από κάθε εξωτερική επίθεση, υπομένει τις εναλλαγές του καιρού, βάλλεται από το πέρασμα του χρόνου… Σταδιακά, η επιδερμίδα μας (όπως και εμείς) αρχίζει να μην ακτινοβολεί όπως πρωτύτερα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μία ώθηση για να κάνει την επανεκκίνηση που πρέπει. Χρειάζεται φροντίδα για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά και να αποκαλύψει τη δύναμη που κρύβει και εκείνη μέσα της.

222

Ενώ λοιπόν, ένα βιβλίο, ένα χαλαρωτικό μπάνιο, λίγο τρέξιμο στο πάρκο ή ένας καφές με άλλες superwomen, συνήθως αρκεί για να «γεμίσουν οι μπαταρίες» μας και να ανεβεί η αυτοπεποίθησή μας, η επιδερμίδα μας χρειάζεται κάτι το διαφορετικό, κάτι το νέο. Αυτό ακριβώς μελέτησε στα εργαστήριά της η λατρεμένη μας NIVEA, και δημιούργησε τη νέα σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT, μία νέα σειρά που είναι απαραίτητη σε κάθε superwoman!

111

Έχοντας σαν motto το #KickstartYourInnerPotential (ενεργοποίησε τις εσωτερικές σου δυνατότητες) και εμπνευσμένη από όλες εμάς, τις superwomen του κόσμου, η NIVEA δημιούργησε μία σειρά που έρχεται να βοηθήσει την επιδερμίδα μας να λειτουργήσει στο 100%. Εμπλουτισμένη με αγνό υαλουρονικό οξύ, ενεργοποιεί τα κύτταρα της επιδερμίδας μας και τα διεγείρει, έτσι ώστε να παράγουν το δικό τους Υαλουρονικό Οξύ! Βοηθά με λίγα λόγια την επιδερμίδα μας να αποκαλύψει τη δική της δύναμη και να παραμείνει ενυδατωμένη ως και για 72 ώρες.

Δεν μιλάμε λοιπόν για μία απλή σειρά ενυδάτωσης. Η νέα NIVEA HYDRA SKIN EFFECT είναι κάτι παραπάνω από μία ενυδατική σειρά. Είναι η ώθηση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις μίας superwoman. Μία ολοκληρωμένη σειρά που συνεργάζεται με την επιδερμίδα μας για να μπορέσει να κάνει… kickstart τις δικές της δυνατότητες. Από τι αποτελείται όμως η νέα, ολοκληρωμένη NIVEA HYDRA SKIN EFFECT; Από μόλις 3 προϊόντα που υπόσχονται να σε κάνουν να #KickstartYourInnerPotential. Όχι, δεν χρειάζεσαι περισσότερα…

INT 94203 NIVEA Face Care Hydra Skin Effect Power Instant Mask 100ml Fobo layer Screen

Βήμα #1: HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Είναι η πρώτη κίνηση για να ξεκινήσει η μέρα δυναμικά. Σκέψου αυτή τη μάσκα σαν ένα μεγάλο, αναζωογονητικό ποτήρι νερό για την επιδερμίδα σου. Απορροφάται σε μόλις 20 δευτερόλεπτα και δεν ξεβγάζεται, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση εκ των έσω.

Πώς τη χρησιμοποιείς: Περνάς 3 με 4 σταγόνες σε καθαρή επιδερμίδα κάνοντας μασάζ και περιμένεις 20᾽᾽ να απορροφηθεί. Δεν ξεβγάζεις και συνεχίζεις με το δεύτερο βήμα!

INT 94201 NIVEA Face Care Hydra Skin Effect Power Wake Up Gel 50ml Double layer Screen

Βήμα #2: HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Η σούπερ ελαφριά κρέμα-gel της σειράς έχει το πιο αναζωογονητικό άρωμα και σύνθεση που μοιάζει με πέπλο δροσιάς. Σε συνδυασμό με την HYDRA SKIN EFFECT INSTA MASK προσφέρει εντατική ενυδάτωση, αίσθηση απαλότητας και εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα.

Πώς τη χρησιμοποιείς: Περνάς άφθονη ποσότητα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ, περιμένεις 20 δευτερόλεπτα να απορροφηθεί και συνεχίζεις με το μακιγιάζ σου (λειτουργεί και σαν τέλεια βάση).

INT 94202 xxxxx xx 8 O

Βήμα #3: HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ

Στο τέλος μίας κουραστικής ημέρας γεμάτη απαιτήσεις, η κρέμα νύχτας με την ελαφριά αλλά πολυτελή, κρεμώδη υφή της, έρχεται να «γεμίσει» την επιδερμίδα σου και να τη βοηθήσει να ανανεωθεί, όσο εσύ κοιμάσαι. Έτσι θα είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσει με δύναμη την επόμενη μέρα.

Πώς τη χρησιμοποιείς: Περνάς άφθονη ποσότητα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ, περιμένεις 20 δευτερόλεπτα να απορροφηθεί και απλά κοιμάσαι, αφήνοντάς τη να σε βοηθήσει να #ΚickstartYourInnerPotential όσο κοιμάσαι.

Έχουμε λοιπόν μία σειρά που δεν ενυδατώνει απλά. Ενυδατώνει εντατικά και κάνει την επιδερμίδα μας να λειτουργεί καλύτερα. Είναι η κρέμα που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας. Είναι ένα διάλειμμα, ένα boost, ένας σύμμαχος που μας βοηθά να αποκαλύψουμε την superwoman που όλες έχουμε μέσα μας!