10 κρέμες σώματος που μυρίζουν καλύτερα κι από το άρωμά σου

Μαρία Ροδίτη
10 κρέμες σώματος που μυρίζουν καλύτερα κι από το άρωμά σου

Καρύδα, γιασεμί, βανίλια και πολλά ακόμα αρώματα για το… σώμα σου μόνο!

Κρέμα σώματος! Ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που αξίζει να έχει μια θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μιλάμε για το beauty item που θα σου χαρίσει λαμπερό, απαλό και ενυδατωμένο δέρμα.

Ξέρω, βέβαια, πως δεν σου αρκεί μόνο αυτό. Θέλεις να μυρίζει και όμορφα. Σου έχω, λοιπόν, τη λύση.

Υπάρχει ένα σημείο του σώματός σου που ξεχνάς να ενυδατώσεις…

Κρέμες σώματος που ανταγωνίζονται το άρωμά σου

Το καλοκαίρι ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας ταλαιπωρούν την επιδερμίδα σου πολύ. Την αφυδατώνουν στο πι και φι με εσένα να… ψάχνεις SOS λύσεις για να σώσεις την κατάσταση.

Η λύση είναι μία και δεν είναι άλλη από την κρέμα σώματος, την οποία πρέπει να χρησιμοποιείς μετά το μπάνιο σου, αλλά και όποτε εσύ αισθάνεσαι ότι το δέρμα σου «διψάει».

https://www.instagram.com/p/CMtyNMZl4LL

Τις κρέμες σώματος, όμως, που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα μπορείς να τις χρησιμοποιείς και αντί για το άρωμά σου. Για την ακρίβεια, αφού τις απλώσεις στο σώμα σου δεν θα χρειάζεσαι να ψεκαστείς με την κολόνια σου, γιατί πολύ απλά αυτές μυρίζουν… καλύτερα κι από το άρωμά σου. Ανακάλυψέ τις ASAP!

Απολέπιση… OVER!

Μην ξεχνάς, βέβαια, και την απολέπιση. Η απολέπιση είναι απαραίτητη, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και να βγει στην επιφάνεια το λαμπερό σου δέρμα.



Άσε που έχοντας κάνει scrub και έχοντας καθαρίσει την επιδερμίδα σου θα είναι πολύ πιο εύκολο αυτή να ενυδατωθεί σε βάθος όταν απλώσεις την body lotion σου.