#HeatWave ή #WaveNails; Διαλέγουμε το δεύτερο για να αντέξουμε τον καύσωνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#HeatWave ή #WaveNails; Διαλέγουμε το δεύτερο για να αντέξουμε τον καύσωνα

Είναι Σάββατο και ο καύσωνας θα πάρει όσα μυαλά μας έχουν απομείνει! «Δροσιζόμαστε» λοιπόν με νύχια στολισμένα με κύματα!

Σάββατο σήμερα και ο καύσωνας είναι για τα καλά στην παρέα μας. Οι θερμοκρασίες έχουν φτάσει σε επίπεδα που θυμίζουν μέση ανατολή, ας είναι καλά όμως οι ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά.

Η είσοδος στις παραλίες σήμερα και αύριο είναι δωρεάν συνεπώς, είναι πολύ πιθανό να έχεις κανονίσει το μπάνιο σου για μία… «ανάσα δροσιάς» όπως λένε και στις ειδήσεις.

Εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) δεν θα κάνω το ίδιο. Νομίζω ότι μπορεί να αφήσω την τελευταία μου πνοή στην άμμο, αν πάω στην θάλασσα, γι᾽αυτό θα μείνω στο σπίτι.


via GIPHY


Εδώ θα βρεις τέλεια καλοκαιρινά μανικιούρ

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μου αρέσει η θάλασσα, τα κύματα και η δροσιά! Γι᾽αυτό αποφάσισα να αφιερώσω το σημερινό nailspiration στα #WaveNails.

Βρήκα 15 μανικιούρ με νύχια στολισμένα με όμορφα κύματα και θέλω να τα δεις όλα. Τα έχω βάλει στην παρακάτω gallery και σε περιμένουν.


via GIPHY


Όσο περιμένεις λοιπόν να ξυπνήσει όλη η παρέα ή η οικογένεια, κάνε ένα ακόμα scroll και δες τα nail art που ετοίμασα για εσένα. Και υπομονή girl!

Νερό, σκιά, κλιματισμός και υπομονή μέχρι να περάσει ο καύσωνας!

Εδώ μπορείς να δεις τέλεια κόκκινα nail art