5+1 χτενίσματα των celebrities για να τα βγάλεις πέρα με τον καύσωνα

Μαρία Ροδίτη
5+1 χτενίσματα των celebrities για να τα βγάλεις πέρα με τον καύσωνα

Πάρε ιδέες για το πώς μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου, ώστε να μη σκάσεις από τη ζέστη!

Η ζέστη δεν παλεύεται! Εύχομαι να βρίσκεσαι στο σπίτι κάτω από το κλιματιστικό σου ή έστω μέσα στο γραφείο σου σε… πολικές θερμοκρασίες. Αν χρειάζεται, ωστόσο, να μετακινηθείς δύο πράγματα θα πρέπει να θυμάσαι: να έχεις μαζί σου νερό και να πιάσεις τα μαλλιά σου, ώστε να μη γίνει η δυσφορία χειρότερη.

Όσο για το δεύτερο σκέλος και τα χτενίσματα; Οι Ελληνίδες celebrities και τα Instagram accounts τους – ευτυχώς- μπορούν να σου δώσουν άπειρες και εύκολες ιδέες για το πώς να κάνεις τα μαλλιά σου και να σωθείς από τον καύσωνα.

11+1 χτενίσματα με μαντήλι για ultra stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις

Οι celebrities λένε «ναι» στα πιασμένα μαλλιά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου και άλλες Ελληνίδες celebrities λένε «ναι» στα χτενίσματα με πιασμένα μαλλιά. Εντάξει, τώρα… Πώς αλλιώς μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τον φετινό καύσωνα;

https://www.instagram.com/p/CRW0OgRtVHY

Η κατάσταση εκπέμπει SOS και μόνο αλογοουρές, κότσοι και hair accessories μπορούν να σε βοηθήσουν να αντέξεις. Δεν θα μείνω στα λόγια, όμως, όπως καταλαβαίνεις.

Στην παρακάτω gallery σού έχω συγκεντρώσει τα πιο βολικά χτενίσματα, τα οποία επιλέγουν οι celebrities για να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα. Πίστεψέ με! Θα σε σώσουν κι εσένα.

Αντηλιακό μαλλιών… Alert!

Όπου κι αν πας αυτές τις μέρες, ό,τι κι αν κάνεις, μην ξεχάσεις το αντηλιακό μαλλιών σου. Ναι, ναι! Όσο σημαντικό είναι το αντηλιακό προσώπου και σώματος, άλλο τόσο χρειάζεται να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με αντηλιακό.

Ξέρεις γιατί; Ο ήλιος και το αλμυρό νερό της θάλασσας αφυδατώνουν την τρίχα σου, την κάνουν να δείχνει θαμπή και εν ολίγοις την ταλαιπωρούν.



Αξίζει, λοιπόν, να προστατεύσεις τα μαλλιά σου με ένα αντηλιακό, ώστε να είναι λαμπερά, απαλά και υγιή ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, όπως αυτός ο καύσωνας που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες.

Cover photo: @athinao1konomakou